Logo-ontwerpwedstrijd

algemeen (2)

Sinds de fusie van de OPV en de Schoonoordgroep in 1994 gebruiken we ons huidige logo:
het tentje met daarin onze groepsnaam.
Met het jubileum in het vooruitzicht willen we de leden van onze groep de ruimte geven om hun mening over het huidige logo te geven.
Kan het logo nog jaren mee, of moet het worden aangepast?
Met een ontwerpwedstrijd kon iedereen zijn/haar mening daarover geven.

———————————————————-

En de winnaar is… (12.09.15)
2015-09 de laatste drie logosLogo OPV-Schoonoord

Op 12 september hebben we in een extra groepsraad/bestuursvergadering gestemd op de drie logo’s die (na de nodige restyling van de ontwerpen) nog over waren. De ouders die bij het overvliegen aanwezig waren mochten een adviserende stem uitbrengen. Uiteindelijk is het middelste logo gekozen. Het is gemaakt naar aanleiding van een ontwerp van Jasmijn en Tess (padvindsters). Vanaf de boerenkoolfuif zal dit ons nieuwe logo zijn!


Daar zijn ze dan: alle twaalf logo’s (03.07.15)
Hieronder alle twaalf logo’s die meegedaan hebben met de verkiezing. Dank je wel iedereen er een heeft ingestuurd! De eerste drie worden in de vakantie nader uitgewerkt en gaan tijdens het overvliegen door voor de volgende ronde. Leuk detail: het huidige logo kreeg de meeste stemmen en ook bij 2 en 3 is dat logo gebruikt. Zij staan als eerste in het fotoalbum. De overige negen staan in willekeurige volgorde. Let er bij alle twaalf op dat het niét de originele versies zijn. De jury had die originele versies wel. Niet alle stickertjes (waarmee de wedstrijd werd gehouden) zijn te zien.

Keuze op 26 juni (27.06.15)
Op de barbecue van 26 juni (aangeboden door bestuur aan alle vrijwilligers van onze groep) is gestemd voor de drie logo-ontwerpen die naar de finale gaan. Het bestuur maakt de uitslag van deze voorselectie binnenkort bekend.

Meer tijd nodig en uitwerking procedure (12.06.15)
Op vrijdag 26 juni worden alle ontwerpen en het huidige logo gepresenteerd aan de vrijwilligers van de vereniging. Zij kiezen deze avond drie logo‘s. Die drie logo’s worden uitgewerkt tot een definitief logo. Tijdens het overvliegen (12 september) worden de logo’s gepresenteerd aan alle leden. Zij mogen dan een adviserende stem uitbrengen.
In een speciale Groepsraad (voor vrijwilligers van de vereniging met stemrecht) na het overvliegen wordt een definitief logo gekozen. Hiervan brengen we jullie op de hoogte.

De regels (21.03.15)
Maak een ontwerp (tekenen, verven, via de computer) voor een vernieuwd groepslogo. Alles kan en mag, maar er zijn wel enkele eisen:
– het huidige logo dient als uitgangspunt
– het logo moet uitgevoerd worden in één kleur en moet in zwart/wit duidelijk zijn
– het logo moet Scouting uitstralen
– het logo moet de naam OPV-Schoonoord bevatten
Denk jij dat je ons logo kan vernieuwen? Doe dan mee! Ben je van mening dat ons huidige
logo zo moet blijven, laat het ons dan ook weten!

Lever je ontwerp vóór 31 mei in bij de leiding van je speltak!
Ben je geen jeugdlid?
Dan kan je je ontwerp inleveren bij iemand van het bestuur!
Uiteraard mag je je ontwerp ook mailen naar: bestuur@opv-schoonoord.nl
Vermeld zowel in je mail als op het wedstrijdformulier duidelijk je naam en je speltak.

Meer informatie over de ontwerpwedstrijd is te krijgen via het bestuur.

allemaal logos