Uniform

Het uniform na het overvliegen
Tijdens het overvliegen kan iedereen natuurlijk gewoon zijn/haar eigen “oude” uniform aantrekken. Je vliegt namelijk over als lid van de speltak waar vandaan je vertrekt, niet als lid van je nieuwe speltak.
Na het overvliegen heeft iedereen een paar weken de tijd om het nieuwe uniform aan te schaffen.
Als je je oude uniform niet meer nodig hebt of als je niemand weet aan wie je het kunt overdragen, kun je overwegen het aan de leiding te laten weten (of het te verkopen via Marktplaats).

2010-uniform

Voor het aanschaffen van uniform-onderdelen en andere zaken die met scouting te maken hebben, kun je terecht bij de ScoutShop.

Wat is de ScoutShop
De ScoutShop is de winkel binnen Scouting Nederland die naast speciaal voor ons gemaakte producten (uniformen, boeken, ScoutProof-producten, Scouting-verzekering, etc.) ook allerlei andere zaken die je bij Scouting kunt gebruiken verkoopt of zelfs gratis ter beschikking stelt.
De ScoutShop heeft een aantal winkels (geleid door vrijwilligers) in het land, rijdende winkels (door vrijwilligers) en een postorderbedrijf (www.scoutshop.nl). Alle opbrengsten van de ScoutShop komen (na aftrek van de kosten) rechtstreeks ten goede van Scouting Nederland. Kopen bij de ScoutShop helpt dus o.a. de contributie te beperken, maar nog belangrijker: de ScoutShop heeft goede producten voor een redelijke prijs die regelmatig lager is dan bij andere winkels.

Gratis e-mail-nieuwsbrief
Wil je via e-mail nieuws ontvangen over nieuwe producten, acties, speciale aanbiedingen en/of nieuwe gratis downloads, klik dan hier. De ScoutShop stuurt dan de gratis email-nieuwsbrief naar je toe over de interessegebieden die je zelf kunt opgeven. Je kan dus zelf bepalen hoe vaak je informatie krijgt. Hoe meer interessegebieden, hoe vaker je iets zult ontvangen.

Gratis informatie downloaden
Wil je allerlei Scouting-informatie, instructiemateriaal, spelprogramma’s, plaatjes, tekeningen en vele andere Scoutingzaken direct en gratis downloaden, kun je ook op de ScoutShop-site terecht. Er zijn inmiddels meer dan 500 titels.

scoutfit