Verhuur

Gebouwen op www.opkampgaan.nl (20.10.17)
Onze drie gebouwen staan ook vermeld op www.opkampgaan.nl. Bij twijfel altijd onze eigen verhuurpagina’s raadplegen en/of de verhuurder!

Let op: huren in 2021?
Reserveringen voor 2021 worden per 1 januari 2020 in behandeling genomen, eerder mailen heeft dus geen zin.

Gebouwen
Onze groep heeft gebouwen op drie locaties in Oosterbeek.
De gebouwen liggen in het bos, een prachtige omgeving voor een geslaagd schoolreisje of zomerkamp. De omgeving nodigt uit tot sport, spel en andere spannende buitenactiviteiten.

Folder
Onze verhuurfolder vind je hier.

Een kort overzicht:

  De Beukelaar
beukelaar_klein_01
De Beukelaar heeft drie lokalen en biedt plaats aan 40 personen. Het is na een brand (1995) in 1996 herbouwd; het heeft een ruime keuken en een ruime doucheruimte.
  Trappershof
hof_klein_01
Trappershof bestaat uit twee delen. Er zijn twee speltaklokalen en het biedt plaats aan 30 personen. Trappershof wordt vanwege een verbouwing na 1 september 2020 NIET VERHUURD. Huren tot 1 september is wel toegestaan.
  Trappershorst
horst_klein_01
Trappershorst is met vier lokalen en een centrale hal het grootste gebouw van onze groep. Het is tevens het oudste gebouw en het biedt plaats aan 55 personen. Er kunnen 44 personen slapen in het gebouw, als een groep groter is kan de “rowanhut” er bij gehuurd worden. Na een brand op 4 april 2008 is het gebouw op 4 april 2009 geheel vernieuwd.

Op de aparte pagina’s voor elk gebouw (te bereiken via o.a. de links hierboven of aan de linkerkant van het algemene menu) kom je bij gedetailleerde informatie per gebouw.

Belangstelling om te huren?
Kijk dan hier voor meer informatie. Let op: reserveringen voor 2020 kun je indienen vanaf 1 januari 2019!

Algemene informatie die voor elk gebouw geldt:

  • we hebben wifi in onze gebouwen; huurders die dat willen kunnen tegen betaling een code krijgen. Ook bij reserveringen die al geboekt/bevestigd/betaald zijn, kun je later alsnog een wificode aanvragen;
  • onze gebouwen zijn allemaal per auto bereikbaar;
  • in overleg mogen er bij Trappershorst een paar tenten worden geplaatst; bij de andere gebouwen mag dat niet;
  • de standaardverhuurperiode loopt van pasen tot de herfstvakantie; buiten deze periode kan er incidenteel worden verhuurd;
  • in de weekenden zijn de gebouwen in eerste instantie voor de eigen groep, uitzonderingen in overleg met het verhuurteam;
  • de standaard aankomsttijd bij verhuur is ’s middags vanaf 13:00 uur, je kunt in overleg met de beheerder (gegevens in het toe te zenden contract) eventueel een andere afspraak maken;
  • de standaard vertrektijd is ’s morgens tot uiterlijk 12:00 uur, je kunt in overleg met de beheerder (gegevens in het toe te zenden contract) eventueel een andere afspraak maken;
  • de adressen zijn géén brievenbusadressen; het heeft dan ook geen enkele zin om er post naar toe te sturen, de post wordt er niét bezorgd!
  • er kunnen altijd teken in de bossen rondom onze clubhuizen zitten. Lees bijgevoegde informatie daarom goed door als je bij ons in het bos bent geweest.

Kijk voor belangrijke informatie ook naar:

Verhuuroverzicht Zijn de gebouwen nog vrij? (let op: soms duurt het even voordat het overzicht geladen is).
Gemeentelijke regels bosgebruik De speciale gemeentelijke regels die gelden voor het gebruik van het bos in de gemeente Renkum, gespecificeerd voor De Beukelaar en Trappershorst.
Kaartje van Oosterbeek Kaart van Oosterbeek, locatie en coördinaten van de gebouwen; routebeschrijving per gebouw, plattegrond googlemaps.
Prijzen, borg en contract Huurprijzen, waarborgsom, wintertoeslag, afspraken over de huurovereenkomst/contract.
Kampvuur Geen kampvuren, wel “kookvuren”, mits met toestemming van de brandweer. Bij droogte geen toestemming. Stookhout zelf meenemen.
In noodgevallen Noodnummer, huisartsen, tandartsen en apotheek.
Aankomst en vertrek Regels bij aankomst en vertrek (contact beheerder, sleuteloverdracht, oplevering, opruimen, schoonmaken, meubilair terugzetten, vuilnis in container).
Praktische punten Keukeninventaris, pionierhout, telefoon, brievenbus. Geen rommel in de riolering gooien! Roken, meubilair binnen zetten bij afwezigheid. Doorgeven eventuele schade. Parkeergelegenheid. Regels voor gebruik Trappershoogte (de poort), en voorkómen geluidsoverlast. Nachtspelen en droppings.
Winkels Winkelmogelijkheden in Oosterbeek.
Toeristische info Toeristische informatie.
En ook nog Gebruik gebouw door eigen groep, overmacht, eigen risico.