De Rowans en Sherpa’s

Welkom bij de rowans/sherpa’s! Hieronder zie je onze nieuwsberichten.

Programma's komende maanden

De programmagegevens voor de komende weken/maanden worden steeds completer. Gezien de huidige omstandigheden is het logisch dat nog niet alles vaststaat, maar waar mogelijk maken we een planning die je kunt terugvinden in “onze kalender” en op de pagina’s van de verschillende speltakken. De plannen van de Havelihorde, de padvindsters, de verkenners, de RSA en de Stes zijn inmiddels bekend. We wachten nu alleen nog op de bevers (vanaf half februari), Wolvenhorde en de stam. Wordt vervolgd!


Techniekopkomst bij de RSA

Op 22 januari heeft de RSA een techniekopkomst. Ze maken vuur en… ze bouwen een kabelbaan. Wat nog best lastig is omdat er een bepaalde takel ontbrak… Maar het is gelukt!


Vuur-estafette RSA

De RSA kreeg van Sinterklaas een nieuw weerwolvenspel, ze speelden het 18 december bij een kampvuurtje. Maar… eerst een geslaagde vuur-estafette! En ondertussen smulden ze ook nog van de “boerenkoolfuif-poffertjes”.


Let op: jaarvergadering verplaatst!

De jaarvergadering is verplaatst en zal nu digitaal plaatsvinden op maandag 21 februari a.s., vanaf 20:00 uur. Nadere informatie volgt. [de foto is van de jaarvergadering van 2010…]
Wijzig het vast in je agenda!


Afmelden voortaan anders

Omdat we de laatste tijd veel last van “phishing” kregen, hebben we de beveiliging op onze site verscherpt. Onbedoeld gevolg: de formulieren voor het afmelden doen het niet meer. Ze zijn daarom verwijderd.
Afmelden kan (en moet eigenlijk…) nog steeds. Via e-mail kun je een bericht sturen naar de bevers, havelihorde, wolvenhorde, padvindsters, verkenners of rsa. En natuurlijk mag het ook via een mailtje of appje naar een individuele leid(st)er.
[Met dank aan de padvindstersleiding die de fout via enkele ouders ontdekten; welpenfoto is uit 2014]


Oliebollendag

30 december 2021. De oliebollendag is voorbij. Als het goed is heeft iedereen de gewenste bestellingen inmiddels gekregen of opgehaald. Bedankt dat jullie bij ons besteld hebben!
Nog vragen/opmerkingen/klachten of complimenten?
Stuur dan een e-mail naar oliebollen@opv-schoonoord.nl
Voor de organisatie zijn er nu alleen nog wat “laatste loodjes”, maar daarna zit 2021 er voor ons ook op.
Goede en veilig jaarwisseling allemaal en tot ziens in 2022!


Ook dit jaar geen boerenkoolfuif...

… maar we hebben een geweldig leuk alternatief. De speltakken houden elk hun eigen opkomst en bij elk gebouw komt de “poffertjeskraam” langs. Lekker!


RSA deels digitaal geleid

Met de tegenwoordige digitale technieken… kun je een opkomst ook leiden als je thuis zit. De RSA speelde onder leiding van Kevin op 4 december het sinterklaasspel met veel leuke cadeaus, warme chocolademelk, de open haard, pepernoten en veel activiteit. Het was een geslaagde opkomst. [update 08.12.21]


Rabo-stemmers: bedankt!

Van 4 t/m 24 oktober konden leden van de Rabobank via RaboClubSupport op ons stemmen. Deze stemmen leverden ons dit jaar weer een mooi bedrag op: € 635,69. Bedankt iedereen! We gaan er een paar leuke dingen mee doen.We verkopen weer violen!

De jaarlijkse violenactie van de verkenners is weer gestart.
Voor klanten is het heel makkelijk: er is een bestelformulier met daarop de betaalmogelijkheid en meer informatie. De kosten zijn 3,50 per 6 stuks (halve tray). Ze worden, in de gemeente Renkum, op 2 oktober thuisbezorgd.
Voor de verkenners is het fijn als zoveel mogelijk mensen bestellen, de opbrengst is voor hun grote Engelandkamp. Geef het dus door aan al je bekenden en familie! Meer info via violen@opv-schoonoord.nlOlder Entries »