De Rowans en Sherpa’s

Welkom bij de rowans/sherpa’s! Hieronder zie je onze nieuwsberichten.

RSA gaat paintballen

De RSA ging 18 maart paintballen en dat zorgde voor onherkenbare foto’s… Er werd een stevige strijd uitgevochten, maar ze hadden een erg leuke opkomst. Komt het je bekend voor? Dan herinner je je de foto’s van 24 november 2018 (pagina 4)!


Dringend verzoek, kom er niet aan!

Het klusteam is al een tijd bezig om de achtergevel van Trappershorst op te knappen. Donderdag 16 maart was het stucwerk boven de open haard aan de beurt. Het wordt prachtig, maar het is nog niet helemaal klaar, er moet komende tijd nog wat worden bijgewerkt en geverfd. Daarom het zeer dringende verzoek aan iedereen die het weekend op Horst is (en dat zijn op de bevers na álle speltakken!): kom er alsjeblieft niet aan!!! Extra vingerafdrukken zorgen meteen voor extra werk voor het klusteam en dat hebben ze na al hun werk zeker niet verdiend!


Einde van de poort in zicht

Helaas… exact 28 jaar nadat de eerste paal van “Trappershoogte” de grond in ging, hebben we moeten besluiten onze poort gecontroleerd af te breken. Het hout was al een tijdje onveilig (daarom mocht je er niet meer in), maar nu is ook het beton niet betrouwbaar meer. Jammer maar helaas. Op deze pagina kun je het artikel lezen dat destijds bij de opening (14 oktober 1995) in Hoog en Laag is verschenen. Op de foto’s zie je de bouw, de “instraling” in Tiel, de bouwtekening en… het bewijs dat je er gewoon met een vrachtauto onderdoor kan rijden!


Wordt vast nog wel vervolgd...

… de jaarvergadering 2023. Er werd op het laatst toch nog heftig gediscussieerd. Over een aantal agendapunten is het laatste woord zeker nog niet gezegd. Wordt dus ongetwijfeld vervolgd! We houden je op de hoogte.


4 maart: jaarvergadering!

De jaarvergadering is dit jaar op zaterdag 4 maart van 13:00 – 14:00 uur op Trappershorst. De jaarvergadering is bedoeld voor al onze leden (bij jeugdleden zijn dat hun ouders). Agenda een aantal bijlagen vind je op deze pagina, alle financiële stukken zijn op te vragen bij het bestuur. We krijgen berichten dat niet iedereen de mail heeft gekregen. Controleer in dat geval je gegevens in SOL (of je spammail natuurlijk); je kunt in SOL je emailadres wijzigen (of vraag het ons, dat kan ook) [de foto is van de jaarvergadering in 2012]


Verrassingspionieren

De RSA had 28 januari een verrassingsopkomst waarbij ze…. gingen pionieren! Ze bouwden zowel een keuken als een kribvuur, waarna ze een omelet bakten… op het gas. Maar het smaakte heerlijk en het was een zeer geslaagde opkomst.


Welkom Martijn, Emiel en Robert

Langzaam maar zeker… wordt er meer bekend over enkele wijzigingen in de leidingteams. Inmiddels mogen we officieel welkom heten: Martijn bij de padvindsters, Emiel bij de verkenners en Robert bij de rsa!


Winterfestijn

Zaterdag 21 januari hielden alle speltakken ’s middags opkomst op Trappershorst. Na afloop kwamen alle ouders langs voor een gezellig kletspraatje en een glaasje Glühwein bij het vuur. De leiding genoot daarna nog van een lekkere nasi-maaltijd, gekookt door het AOT-bestuur (met hulp). Bedankt, het was lekker! [update met wat extra foto’s; 23.01.23]


RSA ging bowlen

Maar het was niet zomaar bowlen! Team WK en Team Holland streden tegen elkaar. Wie had de mooiste baan gebouwd en werkten ze ook?


Oliebollen!

Het is 30 december en dus oliebollendag. Op Trappershorst wordt hard gewerkt om alle bestellingen in te pakken. Tussen 11:00 en 14:00 uur worden ze bezorgd in de gemeente Renkum (afhalen op Trappershorst, zelfde tijd, kan ook). Vragen? Graag uitsluitend via het jeugdlid bij wie je hebt besteld of oliebollen@opv-schoonoord.nl! Gelukkig nieuwjaar!


Older Entries »