De Rowans en Sherpa’s

Welkom bij de rowans/sherpa’s! Hieronder zie je onze nieuwsberichten.

Zeer verantwoord overvliegen

Zaterdag 19 september was het overvliegen. Onder toeziend oog van het complete “coron-A-team” werd het een groot succes. Alle overvliegers werden zorgvuldig “schoongemaakt”! Voorafgaand aan het programma kreeg Lex de “gouden vos”, een van de nieuwe waarderingstekens van Scouting Nederland.
Update 28.09.20: nieuwe foto’s toegevoegd aan het fotoalbum!


Geslaagde Open Dag

Onze Open Dag van 26 september was erg geslaagd. Het programma bood voor elk wat wils: broodje bakken, bosspelen en spannende creativiteit.
Was je verhinderd? Of was je het vergeten? Dan mag je later natuurlijk ook langskomen. Als je een mailtje stuurt (met in elk geval je naam en je geboortedatum) zal de leiding laten weten wanneer en op welke locatie.
Update 28.09.20: nieuwe foto’s toegevoegd aan het fotoalbum!


Uniformruilbeurs

Er staan nieuwe items bij de ruilbeurs. Als je een blouse over hebt? Overweeg dan om ‘m aan te bieden bij de ruilbeurs (ruilbeurs@opv-schoonoord.nl). Als er een nodig hebt kun je informeren of er iets voor je is. Helaas is onze voorraad beperkt… maar wat niet is kan nog komen.


Programma's najaar 2020

We missen alleen nog een deel van het programma van de rsa, maar dat komt er aan. Het complete programma van de bevers, de havelihorde, wolvenhorde, de padvindsters, de verkenners, de stam en de stes kun je terugvinden in de agenda. Het worden weer leuke maanden!


Officieel geopend

De opkomsten zijn op 29 augustus al gestart maar zaterdagavond 5 september hebben we met alle vrijwilligers het scoutingseizoen officieel geopend tijdens een gezellige bijeenkomst op Trappershof. We hebben er zin in en gaan proberen er een mooi scoutingjaar van te maken!


De rsa begint met een feestje

De eerste opkomst van de rsa op 29 augustus was meteen een feestelijke: ze begonnen met een verjaardagsfeestje! Met veel cupcakes en ballonnen en vooral veel plezier.


Opkomst 29 augustus

Zaterdag 29 augustus zijn onze eerste opkomsten. Let op: omdat de Beukelaar niet beschikbaar is, gaan de Havelihorde en de padvindsters ergens anders heen. Let goed op de informatie die je van je leiding krijgt!
De meeste speltakken hebben hun programma’s nog niet klaar. Zodra ze er zijn komen ze op de site beschikbaar!


Zomerkampen 2020

De zomerkampen 2020 zijn voorbij. Op 22 augustus is de Wolvenhorde teruggekeerd van een geslaagde week in Muiden. [Klik op de naam van de speltak voor het verslag. Als er nog foto’s of andere wijzigingen zijn, staat de datum van de laatste wijziging vermeld]
bevers: 26 t/m 28 juni, Trappershof;
havelihorde: 12 t/m 17 juli, Bilthoven;
wolvenhorde: 17 t/m 22 augustus, Muiden;
padvindsters: 11 t/m 18 juli, Baarn;
verkenners: 30 juli t/m 2 augustus, Austerlitz; 
rsa: 12 t/m 16 juli, Zeewolde


"De wedstrijd die geen wedstrijd is" ...

Nee, de wedstrijd is nog steeds geen wedstrijd. Maar toch heeft de RSA al een klein beetje gewonnen omdat ze al een deel van hun programma voor de komende maanden hebben gepubliceerd. Laten we de spelregels dus maar een beetje aanpassen: het gaat om het volledige programma t/m december…


Expeditie Zweden-2012

We kregen een hele serie foto’s van de rsa-expeditie-2012 naar Zweden. Het was een erg leuk kamp!


Older Entries »