Jubileum 2016 (Scouting leeft)

Logo OPV-Schoonoord

In 2016 bestaat de OPV-Schoonoord 90 jaar!
Dat gaan we vieren met een aantal leuke activiteiten.
Er wordt steeds meer over bekend.

Logo
We begonnen met de ontwerpwedstrijd voor een vernieuwd groepslogo. Je ziet het logo vanaf de boerenkoolfuif 2015 op steeds meer plekken terug.

Fotowedstrijd
Vanaf de jaarvergadering 2016 houden we een fotowedstrijd na aanleiding van het nieuwe logo. We dagen iedereen uit om het logo op een leuke, bijzondere, speciale enz. plek achter te laten en daar een foto van te maken. De logo’s zijn als stickers tijdens de boerenkoolfuif uitgedeeld. De foto’s worden verzonden naar feest@opv-schoonoord.nl. Tijdens het jubileumkamp reiken we hiervoor de prijzen uit.
Heb je geen stickers gekregen? Je mag het logo ook uitprinten. Als je toch een stickervel wil mag je dat mailen naar Remco.

Spelregels:

  • het logo moet duidelijk zichtbaar zijn;
  • probeer jezelf ook op de foto te krijgen, dit is echter geen verplichting;
  • je mag meerdere foto’s insturen;
  • insturen kan tot 1 juni;
  • geef in je mail duidelijk aan wie de foto gemaakt heeft en bij welke speltak/team de maker zit;
  • de prijsuitreiking wordt gehouden tijdens het jubileumkamp in juni.

Verrassing (tijd voor taart, wie jarig is trakteert)
De verrassing is nog een verrassing… en kan hier dus niet worden uitgelegd.

Open Dag
Zaterdag 28 mei houden we een open dag (ochtend) op Trappershorst. Deze ochtend laten we zien dat scouting leeft. Er zijn allerlei activiteiten voor onze eigen leden maar natuurlijk ook voor geïnteresseerden.

Jubileumkamp
Op 25 en 26 juni houden we met de hele groep (van bevers tot bestuur) een jubileumweekend in Lunteren. Houdt de datum vast vrij in je agenda, want het wordt een leuk kamp, er worden diverse uitdagende activiteiten georganiseerd.

Oosterbeek beleeft
Als het goed is komen we met een mooi artikel in het Airbornenummer van het tijdschrift “Oosterbeek belééft”. Natuurlijk benaderen we ook andere media voor een verhaal over scouting.

Reunie(tje)
Op 12 november houden we een kampvuurreunie waarvoor we de huidige leden uitnodigen, maar ook oud-leden. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt het een gezellige avond rond het kampvuur.

Boerenkoolfuif-speciaal
De boerenkoolfuif in december krijgt een extra feestelijk tintje.

2015-09 open dag