De Havelihorde

Welkom bij de Havelihorde!  Hieronder zie je onze nieuwsberichten.
Wij houden een verslag bij van onze opkomsten. Leuk om nog eens te bekijken!

Lid worden?
Wij hebben momenteel geen wachtlijst. Als je belangstelling hebt om lid bij ons te worden mag je altijd een keertje komen kijken. Niet alle opkomsten zijn daar geschikt voor, je kunt dus het beste tevoren even contact met ons opnemen.

Statiegeld bij de Coop

Heb jij je lege flessen/kratten al naar de Coop gebracht?
Van 1 januari t/m 31 maart 2021 zijn wij het “goede doel” bij de Coop-statiegeld-actie. Je kunt je statiegeldbonnetjes inleveren en… de Coop verdubbelt uiteindelijk de opbrengst.
We hopen dat we hier een mooi bedrag aan kunnen overhouden dus… vraag ook al je familie/kennissen/buren om mee te doen!


Heb jij het cadeautje al gelopen?

Heb jij hem al gelopen? De tocht die je van ons gekregen hebt als kerstcadeautje? Wel doen hoor! Het is een erg leuke tocht door de bossen rond Trappershorst. Je bent nooit ver van Horst verwijderd, zelfs niet als je per ongeluk even verkeerd loopt… Leuk om te doen met een vriendje/vriendinnetje, of met je ouders. Je maakt ondertussen kennis met allerlei scoutingtechnieken. Aanrader! [update: we hebben het materiaal dat in/bij/aan Trappershorst hing inmiddels verwijderd; maar de tocht kun je nog gewoon lopen, als lekker “ommetje” in deze thuiszitperiode!]


"Oliebollenafhaalstraat"

Vandaag, 30 december, kun je tussen 10:00 en 18:00 uur je oliebollenbestelling afhalen op Trappershorst, Sportlaan 1 in Oosterbeek.
Wij bedanken iedereen die oliebollen of appelbeignets bij ons heeft besteld. We kunnen de opbrengst goed gebruiken!
Nog vragen? Mail naar oliebollen@opv-schoonoord.nl


OPV-Schoonoord Magazine nr 1

We hebben iets nieuws: het OPV-Schoonoord Magazine. Nummer 1 is 25 december verschenen. Je vindt de link op deze pagina.


Cadeautje in de kerstvakantie

Voor iedereen die het leuk vind om in de kerstvakantie een leuke tocht door de Oosterbeekse bossen te lopen hebben we een cadeautje. Alle info vind je op deze pagina. Ga gauw kijken en doe mee!


Zonder te reizen toch naar Amerika (Haveli)

Omdat je tegenwoordig niet meer naar verre oorden mag reizen… gingen ze maar zónder te reizen naar een ver oord…
Zaterdag 12 december bezocht de Havelihorde Amerika. Daar deden ze typisch Amerikaanse spelen (o.a. Honkbal op Hartenstein) en ze aten een heerlijke hotdog. Zie ook hun verslag.


Sint bij Havelihorde

De Havelihorde zorgde voor een eigen verslag en foto’s van het Sinterklaasfeest. Ze hadden twee Pieten op bezoek die leuke en toepasselijke spelletjes met hen speelden. En ze maakten hun eigen zelfversierde mondkapjes!


Sint zelf was er niet maar...

…. er kwamen 5 december wel veel Pieten op bezoek! Het werd een gezellige ochtend bij de bevers, de Havelihorde en de Wolvenhorde. Meer foto’s volgen. [update 05.12.20 16:15 u]


Mozaieken bij Haveli

Zaterdag 28 november was een belangrijke dag voor de Havelihorde: de nieuwe nesten werden bekend gemaakt! In hun nieuwe nest speelden ze eerst levend steen-papier-schaar en vervolgens maakten ze schitterende mozaieken. Je leest er alles over in hun verslag.


Vacatures (m/v)

Onze vacatures voor leuke klussen: verschillende speltakken (leeftijdsgroepen) zoeken nieuwe leiding.
Belangstelling? Of gewoon wat vragen? Neem gerust contact op met info@opv-schoonoord.nl.


Older Entries »