De Havelihorde

Welkom bij de Havelihorde!  Hieronder zie je onze nieuwsberichten.
Wij houden een verslag bij van onze opkomsten. Je vindt het hier voor het huidige seizoen.
De verslagen van 2018-20192017-2018 en 2016-2017 zijn nog beschikbaar. Leuk om terug te lezen!

Lid worden?
Wij hebben momenteel geen wachtlijst. Als je belangstelling hebt om lid bij ons te worden mag je altijd een keertje komen kijken. Niet alle opkomsten zijn daar geschikt voor, je kunt dus het beste tevoren even contact met ons opnemen.

Havelihorde naar de film

Of eigenlijk: de film kwam naar de Havelihorde. Zaterdagavond 9 november hebben ze in hun tot bioscoopzaal getransformeerde lokaal op comfortabele banken de optimale bioscoopervaring beleefd… De film Zootopia was erg leuk! Meer info in het verslag.


Wedden dat... (Havelihorde)

De Havelihorde speelde 2 november Wedden Dat. In vier groepen met veel spannende opdrachten. Goed gegokt? Dan dubbele punten. En anders puntenverlies… Er moest heel goed worden nagedacht, maar het was een leuke ochtend!


Weekendkampje Havelihorde (mét installatie)

Of die installatie dóór zou gaan… was nog maar de vraag. Want de insignes waren kwijt! Gelukkig zijn de leden van de Havelihorde goede detectives. Na een korte bijscholingscursus konden zij onderzoeken wie van de leiding die insignes kwijt gemaakt had… Mét die insignes kon de installatie zondag gelukkig doorgaan. Maar eerst hebben ze nog heerlijke appelcakejes gebakken (recept in het verslag).


Chaos met ouders (Havelihorde)

De Havelihorde speelde 12 oktober met een grote groep ouders het  “chaosspel”. In gemengde groepjes probeerden ze zoveel mogelijk opdrachtjes uit te voeren. Het gaf de ouders een leuk beeld van de programma’s van de Havelihorde én… het zorgde voor een gezellige chaos! Zie ook het verslag.


Mooie opbrengst Rabobank Clubkas Campagne

Dinsdag 8 oktober hebben we ruim 500 euro mogen ontvangen van de Rabobank omdat we 49 stemmen hebben gekregen in de Rabobank Clubkas Campagne. Iedereen die op ons gestemd heeft: heel hartelijk bedankt!!! We kunnen het geld goed gebruiken.


Mini-open-dag en regiospel (Havelihorde)

De Havelihorde heeft hun verslag bijgewerkt. Je leest er alles in over hun mini-open-dag en hun deelname aan het regiospel voor welpen/bevers van Neder Veluwe.


Welkom aspirantleiding!

Vanaf 14 september hebben we vijf nieuwe aspirant-leid(st)ers. Floor, Mark, Xander en Loek zijn overgevlogen van de rsa, Joris is terug van weggeweest.
Ze gaan steeds twee weken stagelopen bij de verschillende speltakken, in december komen ze definitief in een speltak. Welkom, en heel veel plezier! [en als jullie een andere foto van jezelf wilt… laat het weten!]


Zonder de minste angst naar de Havelihorde

Je denkt misschien dat bevers overvliegen eng vinden? Nou… dat viel reuze mee. Ze vlogen zonder de minste angst over de stormbaan! De Havelihorde gaat dit jaar weer een verslag bijhouden. Hun eerste bijdrage lees je hier.


Vliegen over de trappersbaan

Het overvliegen was weer zeer geslaagd. Deze keer “stormden” we over, via een mooie trappersbaan (waar de bevers net zo enthousiast overheen renden als de oudere leden!). Bedankt A-team, voor de organisatie!
(als je de foto’s bekijkt als diavoorstelling heb je een beter overzicht)


Programma Havelihorde bekend

De Havelihorde heeft de halfjaarlijkse “wedstrijd” (die natuurlijk helemaal geen “wedstrijd” is) gewonnen: hun programma t/m december staat in de agenda!


Older Entries »