De Havelihorde

Welkom bij de Havelihorde!  Hieronder zie je onze nieuwsberichten.
Wij houden een verslag bij van onze opkomsten. Leuk om nog eens te bekijken! Alle verslagen van de afgelopen jaren staan hier.

Lid worden?
Wij hebben momenteel geen wachtlijst. Als je belangstelling hebt om lid bij ons te worden mag je altijd een keertje komen kijken. Niet alle opkomsten zijn daar geschikt voor, je kunt dus het beste tevoren even contact met ons opnemen.


Dringend verzoek, kom er niet aan!

Het klusteam is al een tijd bezig om de achtergevel van Trappershorst op te knappen. Donderdag 16 maart was het stucwerk boven de open haard aan de beurt. Het wordt prachtig, maar het is nog niet helemaal klaar, er moet komende tijd nog wat worden bijgewerkt en geverfd. Daarom het zeer dringende verzoek aan iedereen die het weekend op Horst is (en dat zijn op de bevers na álle speltakken!): kom er alsjeblieft niet aan!!! Extra vingerafdrukken zorgen meteen voor extra werk voor het klusteam en dat hebben ze na al hun werk zeker niet verdiend!


Openluchttheater bij de Haveli

Op 11 maart was er een heus openluchttheater bij de Haveli. Zij hadden een theater-opkomst en improviseerden er met aanwijzingen van het publiek op los. We hebben geweldige actrices in de groep (die ook nog eens goed zijn in het op kleur opstapelen van de limonadebekers…) Zie ook het verslag.


Wordt vast nog wel vervolgd...

… de jaarvergadering 2023. Er werd op het laatst toch nog heftig gediscussieerd. Over een aantal agendapunten is het laatste woord zeker nog niet gezegd. Wordt dus ongetwijfeld vervolgd! We houden je op de hoogte.


4 maart: jaarvergadering!

De jaarvergadering is dit jaar op zaterdag 4 maart van 13:00 – 14:00 uur op Trappershorst. De jaarvergadering is bedoeld voor al onze leden (bij jeugdleden zijn dat hun ouders). Agenda een aantal bijlagen vind je op deze pagina, alle financiële stukken zijn op te vragen bij het bestuur. We krijgen berichten dat niet iedereen de mail heeft gekregen. Controleer in dat geval je gegevens in SOL (of je spammail natuurlijk); je kunt in SOL je emailadres wijzigen (of vraag het ons, dat kan ook) [de foto is van de jaarvergadering in 2012]


Open Dag bij de Havelihorde

De Havelihorde hield 28 januari een Open Dag. Iedereen had een vriendinnetje meegenomen. Na een ingewikkeld kennismakingsspel (een spinnenweb van touw!) volgde een postenspel met leuke opdrachten. Het was een gezellige ochtend. Zie ook het verslag.


Winterfestijn

Zaterdag 21 januari hielden alle speltakken ’s middags opkomst op Trappershorst. Na afloop kwamen alle ouders langs voor een gezellig kletspraatje en een glaasje Glühwein bij het vuur. De leiding genoot daarna nog van een lekkere nasi-maaltijd, gekookt door het AOT-bestuur (met hulp). Bedankt, het was lekker! [update met wat extra foto’s; 23.01.23]


Havelihorde kijkt naar Shrek ...

Natuurlijk ging de Havelihorde 21 januari ook naar het Winterfestijn. Maar vóór die tijd deden ze een paar spannende spelen op de Beukelaar en keken ze naar de film Shrek. Zie ook het verslag.


Nieuwe jaar Havelihorde gestart

De Havelihorde begon het nieuwe jaar goed met een heerlijk buffet op 7 januari. Ze speelden ook allerlei oudhollandse spelletjes en… natuurlijk waren er zelfgemaakte oliebollen. Ze hebben er weer zin in! Zie ook hun verslag.


Boerenkool nu

Het was een als vanouds geslaagde boerenkoolfuif. We pasten gelukkig met z’n allen weer in Horst, het eten was heerlijk en het avondprogramma (o.a. kampvuurverhaal, lasergamen, drummen en knutselen) was leuk. Het weekend is afgesloten met een bezoek aan het zwembad in Ede. Met dank aan de inkopers, de kokers, de afwassers, de organisatoren en alle enthousiaste deelnemers!!


Boerenkool toen ...

Hoera, 17 en 18 december kunnen we weer een boerenkoolfuif houden! Alle informatie heb je gekregen via je eigen leiding. Op deze pagina staat een samenvatting. We hebben er zin in!
Op de foto zie je de boerenkoolfuif van 1957…


Older Entries »