De Havelihorde

Welkom bij de Havelihorde!  Hieronder zie je onze nieuwsberichten.
Wij houden een verslag bij van onze opkomsten. Leuk om nog eens te bekijken!

Lid worden?
Wij hebben momenteel geen wachtlijst. Als je belangstelling hebt om lid bij ons te worden mag je altijd een keertje komen kijken. Niet alle opkomsten zijn daar geschikt voor, je kunt dus het beste tevoren even contact met ons opnemen.


Programma's komende maanden

De programmagegevens voor de komende weken/maanden worden steeds completer. Gezien de huidige omstandigheden is het logisch dat nog niet alles vaststaat, maar waar mogelijk maken we een planning die je kunt terugvinden in “onze kalender” en op de pagina’s van de verschillende speltakken. De plannen van de Havelihorde, de padvindsters, de verkenners, de RSA en de Stes zijn inmiddels bekend. We wachten nu alleen nog op de bevers (vanaf half februari), Wolvenhorde en de stam. Wordt vervolgd!


Let op: jaarvergadering verplaatst!

De jaarvergadering is verplaatst en zal nu digitaal plaatsvinden op maandag 21 februari a.s., vanaf 20:00 uur. Nadere informatie volgt. [de foto is van de jaarvergadering van 2010…]
Wijzig het vast in je agenda!


Afmelden voortaan anders

Omdat we de laatste tijd veel last van “phishing” kregen, hebben we de beveiliging op onze site verscherpt. Onbedoeld gevolg: de formulieren voor het afmelden doen het niet meer. Ze zijn daarom verwijderd.
Afmelden kan (en moet eigenlijk…) nog steeds. Via e-mail kun je een bericht sturen naar de bevers, havelihorde, wolvenhorde, padvindsters, verkenners of rsa. En natuurlijk mag het ook via een mailtje of appje naar een individuele leid(st)er.
[Met dank aan de padvindstersleiding die de fout via enkele ouders ontdekten; welpenfoto is uit 2014]


Veel nieuwe leiding...

… en helaas ook een paar mensen die gestopt zijn. Op de leidingpagina’s van de speltakken (bevers, havelihorde, wolvenhorde, padvindsters, verkenners) zie je alle nieuwe mensen die op dit moment bekend zijn. Welkom!


Havelihorde speelde boerenkoolspel

De Havelihorde speelde 18 december een speciaal “boerenkoolspel”. Tussendoor genoten ze van de poffertjes, chocolademelk en kruip-door-sluipdoor-kar. Zie ook hun verslag.


Ook dit jaar geen boerenkoolfuif...

… maar we hebben een geweldig leuk alternatief. De speltakken houden elk hun eigen opkomst en bij elk gebouw komt de “poffertjeskraam” langs. Lekker!


Havelihorde kijkt film

Zaterdag 11 december keek de Havelihorde naar een leuke kerstfilm. Het werd een spannende en gezellige ochtend!


Sinterklaas bij de Havelihorde

Op 4 december kwam Sinterklaas ook langs bij de Havelihorde. Hij sprak met hen over het afgelopen zomerkamp en natuurlijk bracht hij een zak vol cadeautjes mee. Je leest er alle over in hun verslag!


Sinterklaas op bezoek

Zaterdag 4 december kwam Sinterklaas bij ons op bezoek! Met een aantal van zijn Pieten. Het was een zeer geslaagde ochtend, zowel bij de bevers als bij de Havelihorde en de Wolvenhorde. Bedankt Sinterklaas, fijn dat u ook dit jaar weer wilde komen!


Ging het verkeerd bij de Havelihorde?

Het leek er wel op: want op 20 november moest je bij de stoelendans gaan zitten zodra je de muziek hoorde en bij moordenaartje was iedereen al af! Het was een supergekke opkomst… [en gelukkig gaat het met hun verslag helemáál niet verkeerd: de kop is er af!]


Older Entries »