De Verkenners

Welkom bij de verkenners! Hieronder zie je onze nieuwsberichten.

Digitaal nieuwjaarsontbijt (v)

De verkenners beginnen het jaar op 16 januari met een heerlijk digitaal nieuwjaarsontbijt. Vervolgens gingen ze per patrouille (digitaal) langs bij de leiding, voor een aantal leuke spellen. De ochtend werd gezamenlijk afgesloten.


Statiegeld bij de Coop

Heb jij je lege flessen/kratten al naar de Coop gebracht?
Van 1 januari t/m 31 maart 2021 zijn wij het “goede doel” bij de Coop-statiegeld-actie. Je kunt je statiegeldbonnetjes inleveren en… de Coop verdubbelt uiteindelijk de opbrengst.
We hopen dat we hier een mooi bedrag aan kunnen overhouden dus… vraag ook al je familie/kennissen/buren om mee te doen!


Heb jij het cadeautje al gelopen?

Heb jij hem al gelopen? De tocht die je van ons gekregen hebt als kerstcadeautje? Wel doen hoor! Het is een erg leuke tocht door de bossen rond Trappershorst. Je bent nooit ver van Horst verwijderd, zelfs niet als je per ongeluk even verkeerd loopt… Leuk om te doen met een vriendje/vriendinnetje, of met je ouders. Je maakt ondertussen kennis met allerlei scoutingtechnieken. Aanrader! [update: we hebben het materiaal dat in/bij/aan Trappershorst hing inmiddels verwijderd; maar de tocht kun je nog gewoon lopen, als lekker “ommetje” in deze thuiszitperiode!]


"Oliebollenafhaalstraat"

Vandaag, 30 december, kun je tussen 10:00 en 18:00 uur je oliebollenbestelling afhalen op Trappershorst, Sportlaan 1 in Oosterbeek.
Wij bedanken iedereen die oliebollen of appelbeignets bij ons heeft besteld. We kunnen de opbrengst goed gebruiken!
Nog vragen? Mail naar oliebollen@opv-schoonoord.nl


OPV-Schoonoord Magazine nr 1

We hebben iets nieuws: het OPV-Schoonoord Magazine. Nummer 1 is 25 december verschenen. Je vindt de link op deze pagina.


Cadeautje in de kerstvakantie

Voor iedereen die het leuk vind om in de kerstvakantie een leuke tocht door de Oosterbeekse bossen te lopen hebben we een cadeautje. Alle info vind je op deze pagina. Ga gauw kijken en doe mee!


Dak Trappershorst vernieuwd

Het rieten dak van Trappershorst is half december vernieuwd. Er is een laagje afgehaald en de gaten zijn waar nodig dichtgestopt. Wist je dat er een enorme berg rommel van zo’n dak komt als het gerepareerd wordt? Nat riet, vies riet, riet-met-mos…
Natuurlijk niet zo veel als toen het dak in 2008 compleet vernieuwd moest worden (rechter twee foto’s) maar toch… meer dan genoeg! Zonder de tomeloze inzet van onze klus-coördinator Wilfred… was het niet gelukt om het rondom het gebouw weer zo netjes te krijgen als het nu is.
Bedankt Wilfred!


Verkenners redden kerstfeest

12 december hebben de verkenners geholpen de kerstelfjes te redden. Die dreigden te worden opgegeten door de walvisvaarders (vooral hun oren schijnen een delicatesse te zijn). Met gewonnen munitie (in postenspelen zoals met-cola-schieten-op-pepsie, sjoelen-met-koekje en vanaf-een-slee-pakjes-in-hoepels-gooien) hebben ze gelukkig de walvisvaarders verslagen. En daarmee het kerstfeest gered!


Laatste week patrouille-opkomsten v

Voor iedereen die denkt dat je na vier weken hetzelfde programma (bij verschillende patrouilles) geen originele foto’s meer kunt maken… deze drie “rookfoto’s” van de afdeling “chemische proefjes”.
Update 09.12.20: Aan het eind van de ochtend werd de oliebolleninformatie uitgedeeld. Nu maar hopen dat de verkenners ook digitaal heel veel oliebollen kunnen verkopen!


Vacatures (m/v)

Onze vacatures voor leuke klussen: verschillende speltakken (leeftijdsgroepen) zoeken nieuwe leiding.
Belangstelling? Of gewoon wat vragen? Neem gerust contact op met info@opv-schoonoord.nl.


Older Entries »