De Verkenners

Welkom bij de verkenners! Hieronder zie je onze nieuwsberichten.

Verkenners overleefden de jungle

Op 10 april speelden de verkenners “Survive the jungle”, het grote spel dat de regio heeft georganiseerd nu de RSW (opnieuw) niet door kan gaan. Je speelde het spel in patrouilles, elke patrouille had een doos met allemaal opdrachten en materialen. Via een app op de telefoon kon je je antwoorden insturen. Als het goed is speelde (bijna) elke groep uit de regio vandaag mee! Het was een erg leuk spel waar de regio veel werk in heeft gestoken. Heel hartelijk bedankt daarvoor, namens onze verkenners!


Alweer een tafeltje erbij (v)

De verkenners hadden 27 maart hun volgende patrouille-opkomst: zelfde opkomst maar dan voor een andere patrouille. En zo komt er steeds een mooi nieuw tafeltje bij!


Programma verkenners bekend

Het programma voor de verkenners voor de komende maanden is ook bekend. Zoals bij alle programma’s: voor zover mogelijk… Maar we hopen natuurlijk dat alles door kan gaan. Houd altijd de actuele informatie van je eigen leiding aan!


Open Dag (v en pv)

De Open Dag van 20 maart was een groot succes. Elke leeftijdsgroep had op een eigen locatie/tijdstip een geslaagde opkomst. De verkenners/padvindsters deden in vier groepjes allerlei activiteiten. De eerste foto’s staan in het fotoalbum.


Open Dag

Wij deden op 20 maart mee aan het Coronaprogramma van het Sport- en Beweegteam van de gemeente Renkum. Klik voor alle informatie: op deze pagina.


Trappershorst is jarig

Op 17 maart 1951 werd Trappershorst geopend. Vandaag bestaat het gebouw dus 70 jaar. Hoera!


Patrouilleopkomst verkenners (2)

13 maart hielden de verkenners hun tweede patrouilleopkomst. Het programma was hetzelfde, maar de patrouilles waren anders. Inmiddels hebben ook de Panters hun patrouilletafel! Als extraatje hingen ze de nestkastjes op die vorig jaar zijn gemaakt. Gelukkig hadden ze niet veel last van de regen. [update 15.03.21: vier extra foto’s toegevoegd]


Een jaar lang oude foto's

Deze maand hebben we een jaar met de coronamaatregelen te maken. Om scouting in beeld te houden plaatsten we begin maart 2020 in dit album twee “historische” foto’s. Vanaf 16 maart volgde elke dag (!) een herinnering aan een van onze activiteiten. Steeds van de juiste dag/maand maar uit een ander jaar. Veel jaarlijks terugkerende gebeurtenissen kwamen voorbij: patrouilleweken, scoutingwedstrijden, zomerkampen, dagjes uit, airborne, installatie, sinterklaas, boerenkool, musical, rommelmarkten, Engelandkampen, enz. enz. Op facebook staan ze in een apart fotoalbum. Op instagram staan ze tussen onze actuele foto’s in.
De foto van 15 maart 2008 de laatste in deze reeks: ruim 365 foto’s uit 47 verschillende jaren, van heel veel activiteiten en zo goed mogelijk gespreid over alle speltakken. Er zijn natuurlijk nog veel meer foto’s. Wellicht volgt nog wel eens een nieuwe serie.


Patrouilleopkomst verkenners (1)

Zaterdag 6 maart begonnen de patrouilleweken: elke patrouille doet een ander programma, en dat vier weken achter elkaar. De bakten pizza’s, ze maakten echte worsten, ze leerden elkaar te vertrouwen via leuke spelletjes en ze verfden hun patrouillekist en -tafel. Een gezellige en actieve dag en… de worsten en de pizza’s waren heerlijk! [update: 11.03.21 nog meer foto’s toegevoegd]


Jaarvergadering

De jaarvergadering vond dit jaar digitaal plaats op maandag 1 maart 2021, van 20:00 – 21:30 uur. Alle informatie, inclusief het conceptverslag, vind je op deze pagina.


Older Entries »