De Wolvenhorde

Welkom bij de Wolvenhorde!  Hieronder zie je onze nieuwsberichten.
Wij houden een verslag bij van onze opkomsten. Je vindt het hier voor het huidige seizoen.
Ook het verslagen van 2017-2018 en 2018-2019 zijn nog beschikbaar. Leuk om terug te lezen!

Welpen in Nederland 100 jaar (Wolvenhorde)

Dit jaar bestaan de welpen in Nederland 100 jaar. Reden voor een feestje! De Wolvenhorde organiseerde 26 oktober iets leuks voor Shere Kan (al wist hij dat zelf eerst niet). Je leest er alles over in het verslag.


Zakmessen mee naar de Wolvenhorde

Op 12 oktober mochten de welpen hun zakmes meenemen. Na een uitgebreide veiligheidsinstructie gingen ze er mee aan de slag. Ze sneden speren, bouwden luxe hutten en aten tot slot heerlijke kaneelappels. Je leest er alles over in het verslag.


Nog meer mooie portretten (Wolvenhorde)

Behalve de mooie leidingfoto’s… zijn er 5 oktober bij de Wolvenhorde ook prachtige portretten van de welpen gemaakt. Iedereen heeft daarna zijn eigen portret extra aangepast aan zichzelf. De resultaten zijn erg mooi! Zie ook het verslag.


Mooie opbrengst Rabobank Clubkas Campagne

Dinsdag 8 oktober hebben we ruim 500 euro mogen ontvangen van de Rabobank omdat we 49 stemmen hebben gekregen in de Rabobank Clubkas Campagne. Iedereen die op ons gestemd heeft: heel hartelijk bedankt!!! We kunnen het geld goed gebruiken.


Nee, zelf zijn ze niet nieuw ...

… maar hun foto’s wel! De Wolvenhorde had 5 oktober een “portret-opkomst”. Ze hebben toen ook van een aantal leid(st)ers mooie nieuwe foto’s gemaakt. Je vindt ze bij de Wolvenhorde en de RSA. Misschien een tip voor sommige andere speltakken? 


Welkom aspirantleiding!

Vanaf 14 september hebben we vijf nieuwe aspirant-leid(st)ers. Floor, Mark, Xander en Loek zijn overgevlogen van de rsa, Joris is terug van weggeweest.
Ze gaan steeds twee weken stagelopen bij de verschillende speltakken, in december komen ze definitief in een speltak. Welkom, en heel veel plezier! [en als jullie een andere foto van jezelf wilt… laat het weten!]


Programma Wolvenhorde bekend

Ook de Wolvenhorde heeft inmiddels een leuk programma bedacht voor de komende maanden. Je vindt het in hun agenda. [de foto is van het overvliegen in 2018]


Vliegen over de trappersbaan

Het overvliegen was weer zeer geslaagd. Deze keer “stormden” we over, via een mooie trappersbaan (waar de bevers net zo enthousiast overheen renden als de oudere leden!). Bedankt A-team, voor de organisatie!
(als je de foto’s bekijkt als diavoorstelling heb je een beter overzicht)


Airborne 2019

De Airborne is voor de meeste mensen weer achter de rug. Er moet nog wel worden opgeruimd… maar dat gaat lukken. We hielden het helaas niet droog, maar verder was het weer een geslaagde activiteit. [update 17:15 uur]


De vierdejaars welpen zijn er klaar voor! (Wolvenhorde)

Op 31 augustus organiseerden de vierdejaars welpen het programma. Het werd een handelsspel, met leuke posten. De “leiding” van vandaag leerde er meteen ook wat je moet doen als leiding (zoals opruimen na afloop…. minder leuk …). Het was een geslaagde opkomst. De overvliegers zijn klaar voor de verkenners! [het jaarverslag 2018-2019 is nu gesloten, we beginnen aan het verslag van seizoen 2019-2020]


Older Entries »