De Bevers

Welkom bij de bevers!  Hieronder zie je onze nieuwsberichten. We proberen regelmatig een verslagje te maken van onze belevenissen. Leuk om nog eens te bekijken!


Installatie en carnaval (b)

Op 27 februari zijn onze nieuwe bevers geïnstalleerd. Heel spannend: in het donker! Ze hadden deze keer niet alleen de traditionele papiersnippers, maar ook tafelfriet! 6 maart hielden ze een verlate carnavalsviering, compleet met slingers, maskers, hoeden en polonaise. Je leest er alles over in hun verslag.


Jaarvergadering

De jaarvergadering vond dit jaar digitaal plaats op maandag 1 maart 2021, van 20:00 – 21:30 uur. Alle informatie, inclusief het conceptverslag, vind je op deze pagina.


Bestuursmutaties

Tijdens de (digitale) jaarvergadering van 1 maart 2021 is Tijmen benoemd als secretaris van het bestuur. Hij volgt Remco op, die binnen de groep andere dingen gaat doen.
Margreet is niet gestopt als groepsbegeleider maar gaat haar plaats in het bestuur delen met Hugo.
Lex was al gestopt als bestuurslid, in de groepsraad van 5 februari zijn Luc, Max en Pepijn als zijn opvolgers benoemd.


Statiegeld bij de Coop

Heb jij je lege flessen/kratten al naar de Coop gebracht?
Van 1 januari t/m 31 maart 2021 zijn wij het “goede doel” bij de Coop-statiegeld-actie. Je kunt je statiegeldbonnetjes inleveren en… de Coop verdubbelt uiteindelijk de opbrengst. We hebben nog een maand om een mooi bedrag bij elkaar te sparen. We rekenen er op dat ook jij meedoet! (en je familie/kennissen/buren natuurlijk)


Spijkerpoepen en koekhappen... (b)

… en nog veel meer Hollandse spelletjes stonden 20 februari op het programma van de bevers. Het was een geslaagde zonnige buitenopkomst! Zie ook het verslag.


Programma bekend

Het programma van de bevers tot en met april (incl. zomerkamp in juni) is bekend; het vervolg is afhankelijk van komende coronamaatregelen.


Winterpret bij de bevers

Natuurlijk hebben de bevers afgelopen zaterdag ook genoten van de heerlijke sneeuw! Aan het eind van de ochtend maakten ze ook nog vetbolletjes voor de vogels. Zie ook het verslag.


Nieuwe bestuursleden

Op de groepsraad van 5 februari 2021 zijn Luc, Max en Pepijn benoemd als vertegenwoordiger vanuit de groepsraad in het bestuur. Zij zullen steeds met twee personen deelnemen aan de bestuursvergadering, ze volgen Lex op, zijn benoemingstermijn liep af. Succes heren en bedankt Lex!


Bevers zijn weer begonnen!

Hoera, we mogen gelukkig weer opkomsten hebben. De bevers begonnen weer op 6 februari. Na een lekker spelletje Beverburcht om op te warmen hebben ze heerlijke koekjes gebakken, versierd en… stiekem geproefd. Zie ook het verslag.


Verbouwingsplannen

Onze verbouwingsplannen zijn inmiddels zover dat we ze langzaam aan naar buiten gaan brengen. De al geruime tijd bestaande pagina “over onze groep – naar twee gebouwen” zal daarvoor worden aangepast. Wordt vervolgd!


Older Entries »