De Bevers

Welkom bij de bevers!  Hieronder zie je onze nieuwsberichten. We proberen regelmatig een verslagje te maken van onze belevenissen. Leuk om nog eens te bekijken!


Ridderkamp bevers

De bevers hebben van 19 – 21 juni hun zomerkampje. Vol goede moed verzamelden de ridders zich in het kasteel. We zijn benieuwd naar hun belevenissen!


Bevers naar de boerderij

Zaterdag 5 juni hadden de bevers hun jaarlijkse uitje. Ze gingen naar de Kinderboerderij in Arnhem. Ze hebben lekker gespeeld in de speeltuin, gereden op tractoren (!) en natuurlijk de dieren bekeken. Het was een geslaagd uitje!


Bart de Bioloog bij de Bevers

Terwijl de oudstejaars op bezoek waren bij hun volgende speltak (Havelihorde, Wolvenhorde) ontvingen de overige bevers een speciale gast: Bart de Bioloog. Ze speelden allemaal leuke spelletjes en ze hebben moestuintjes geplant. Nu maar hopen dat de plantjes opkomen! Het verslag staat hier.


NL-doet bij ons

Zaterdag 29 mei hebben we in het kader van NL-doet al onze gebouwen van Led-lampen voorzien. Bij Trappershof heeft een aantal vrijwilligers het bos opgeknapt zodat je daar nu weer goed kunt spelen. Het was een nuttige dag, er is hard gewerkt, dank aan iedereen die heeft meegeholpen!


Auto wassen en poffertjes eten (RSA)

Zaterdag 29 mei houdt de RSA een auto-was-actie om geld op te halen voor hun zomerkamp. Van 12:30 tot 17:00 uur kun je terecht in de drive-thru autowasstraat bij Trappershorst. Kosten: € 4,50 per auto.
Ook verkopen ze poffertjes, inclusief koffie of thee, voor €3,50 per portie. Alleen koffie of thee is ook mogelijk voor € 1,00 per kopje.
Als het weer niet meezit verplaatsen we de actie naar zaterdag 4 juni.


Statiegeldactie geslaagd!

Zaterdag 15 mei hebben we van Coop Oosterbeek maar liefst € 668,10 gekregen. Dit is de door de Coop verdubbelde opbrengst van de statiegeldactie. Iedereen die voor ons flessen heeft verzameld en ingeleverd, en natuurlijk Coop Oosterbeek zelf: heel erg bedankt, we zijn er heel blij mee!


Mmmmm! Bij de bevers

Op 8 mei maakten de bevers lekkere dingen, zoals popcorn (in een blikje!), fruitsushi en smoothies. Dat was smullen! Zie ook hun verslag.


Altijd een succes: broodje bakken bij de bevers

Op 1 mei hielden de bevers een “vuur-opkomst”. Eerst een groot spel om te leren vuur te maken, daarna grote takken zoeken en tot slot… broodje bakken! Je leest het in hun verslag.


Bevers bouwen en vieren feest

Zaterdag 17 april stond bij de bevers in het teken van “bouwen”. Variërend van het knutselen van een Bob de Bouwerhelm tot het bouwen van enorme boomhutten. Op 24 april was álle leiding jarig, een goede aanleiding voor een feestje. Ze maakten hun eigen lekkernijen (met slagroom) en speelden echte verjaardagsspelletjes. Zie ook het verslag.


Wat deden de bevers?

Op 10 april 2021 was het een “raadsel” wat de bevers zouden gaan doen. Het werd een leuke opkomst! Ze speelden boompjeverwisselen-zonder-boompjes, ze versierden eierkoeken en ze speelden een spannend smokkelspel. Zie ook hun verslag.


Older Entries »