De Padvindsters

Welkom bij de padvindsters! Hieronder zie je onze nieuwsberichten.

 

Annebeth naar de Wereld Jamboree

Van 22 juli tot en met 2 augustus is de Wereld Jamboree 2019 in de Verenigde Staten. Onze padvindster Annebeth is een van de meer dan duizend Nederlandse deelnemers. Zij zit in het subkamp “Speculazen”. Wij wensen haar ontzettend veel plezier en zijn benieuwd naar haar belevenissen!


En nu de padvindsters nog!

Alle zomerkampen achter de rug? Nee hoor. De padvindsters sluiten van 10 t/m 15 augustus de rij. Zij gaan “koei’n kieken” in Ommen. Op deze pagina zullen we hun belevenissen bijhouden.


Wie is/was de Mol? (pv)

De padvindsters sloten het seizoen af met een geslaagd Wie-is-de-mol-weekendkamp in De Beukelaar. Het was warm… maar erg gezellig! [En wie de Mol was? Dat moet je de padvindsters zelf maar eens vragen…]


Marlene benoemd tot ere-lid van onze groep

Vrijdag 21 juni was onze jaarlijkse vrijwilligersbarbecue, de avond waarop “iedereen iedereen bedankt” (leiding, ondersteuning, groepsbegeleiding, praktijkbegeleiding, klusteam, verhuur, bestuur, enzovoort, enzovoort). We kunnen de groep alleen draaiende houden met hulp van iedereen!
Een aantal mensen werd extra in het zonnetje gezet, waaronder Marlene. Zij kreeg het ere-lidmaatschap van de OPV-Schoonoord, als waardering voor al het werk dat ze al jarenlang  (meestal achter de schermen) voor de groep doet. Het is haar van harte gegund [en ze is er heel blij mee!]


Hulp gevraagd: Rabobank Clubkas Campagne en Uniformruilbeurs

Op 18 juni hebben we onze leden gemaild met twee belangrijke vragen: of klanten van de Rabobank svp ook lid van die bank willen worden, zodat ze in september op ons kunnen stemmen, en of iemand beheerder van de uniformruilbeurs wil worden.
Geen e-mail gehad? Of nog geen mail gelezen? Je vindt de tekst ook op deze pagina.


Zomerkampdata

Bevers: 22 en 23 juni 2019, een nachtje slapen op Hof
Havelihorde: zondag 7 juli tot vrijdag 12 juli 2019, Lochem
Wolvenhorde: maandag 8 juli tot zaterdag 13 juli 2019, Hardenberg
– Padvindsters: zaterdag 10 augustus tot donderdag 15 augustus 2019, Ommen
Verkenners: woensdag 29 mei tot zondag 2 juni 2019, Valkenswaard
RSA: zaterdag 6 juli t/m maandag 15 juli, Slovenië


Kijkopkomst (rsa, padvindsters/verkenners)

Zaterdag 25 mei was er de kijkopkomst bij de RSA. Ze kregen een groot aantal enthousiaste padvindsters en verkenners op bezoek. Dat leverde een geweldige opkomst met reuzenstoelendans, A-frame-lopen en een heus tennisballengevecht op.


Lunch met de leiding van de Bernulphusgroep

Zaterdag 25 mei hebben we met de leiding geluncht met de leiding van de Bernulphusgroep. Het was een erg gezellige bijeenkomst waar iedereen leuk met elkaar heeft kennisgemaakt. Hopelijk het begin van een verdere samenwerking! Met dank aan Patricia en Marlene voor het verzorgen van de lekkere lunch.


Kijkopkomst

Zaterdag 25 mei is de kijkopkomst: de dag dat alle oudste jeugdleden van een speltak (samen met iemand van de eigen leiding) gaan kijken bij de speltak waar ze in september naar toe gaan. Leuk om vast kennis te maken! Zodra er meer bekend is over het overvliegen kun je dat op deze pagina terugvinden.


Switch 2 (padvindsters)

Zaterdag 18 mei wisselden de Havelihorde en de padvindsters van leiding. De padvindsters speelden onder leiding van de Haveli-leiding het lasergamen dat destijds bij de Havelihorde een groot succes was. En nu weer… Met dank aan de Haveli-leiding! [zie ook een verslagje op de verslagpagina van de Havelihorde]


Older Entries »