De Padvindsters

Welkom bij de padvindsters! Hieronder zie je onze nieuwsberichten.

 

Kijkopkomst

Zaterdag 25 mei is de kijkopkomst: de dag dat alle oudste jeugdleden van een speltak (samen met iemand van de eigen leiding) gaan kijken bij de speltak waar ze in september naar toe gaan. Leuk om vast kennis te maken! Zodra er meer bekend is over het overvliegen kun je dat op deze pagina terugvinden.


Switch 2 (padvindsters)

Zaterdag 18 mei wisselden de Havelihorde en de padvindsters van leiding. De padvindsters speelden onder leiding van de Haveli-leiding het lasergamen dat destijds bij de Havelihorde een groot succes was. En nu weer… Met dank aan de Haveli-leiding! [zie ook een verslagje op de verslagpagina van de Havelihorde]


We kunnen ook serieus zijn

Tijdens de groepsraad van 17 mei werden door leiding en bestuur serieuze discussies gevoerd. En toch was het een gezellige avond!


Politie bij de padvindsters

Op 11 mei hadden de padvindsters een politieopkomst. Ze kregen een interessante presentatie te zien en speelden een leuk bosspel. Tot slot natuurlijk met z’n allen op de groepsfoto!


Groot Herdenkingsspel (pv, v en rsa)

Zaterdag 4 mei speelden de verkenners, samen met de padvindsters en de rsa, een groot herdenkingsspel in Oosterbeek. In groepjes gingen ze langs een aantal belangrijke Airbornemonumenten, waar posten stonden waar je punten kon verdienen. Een koude, maar geslaagde ochtend!


Kou en plezier bij de RSW

Van 12-14 april 2019 waren onze Arenden en Vossen op de regionale scoutingwedstrijden in Lunteren. ’s Nachts vroor het… maar overdag hebben ze een geweldig leuk weekend gehad. Uiteindelijk zijn de Arenden 9e geworden, de Vossen 10e. Er staan foto’s in het fotoalbum.[Laatste update: woensdag 13:30 met foto’s van de facebookpagina van de regio]


Bouw je eigen huis (pv)

Terwijl de Vossen op de RSW waren bouwden de overige padvindsters een echt huis. Op het plein bij Horst. Het was een geslaagde opkomst waarbij ze veel hebben geleerd (met dank aan Hugo en Robert B). En aan het einde van de ochtend hadden ze een eigen huis om de groepsfoto in te maken!


Geslaagd "bouw-kampvuur" (2)

En nu met de foto’s! Nogmaals dank aan iedereen die geholpen heeft bij de organisatie van die kampvuur!


Geslaagd "bouw-kampvuur" (1)

Het groepskampvuur op 6 april was erg geslaagd. Buurman en Buurman hebben heel erg hun best gedaan om voldoende klussers bij elkaar te krijgen voor onze komende verbouwingen… In het bericht hierboven staat de link naar de foto’s. Voor nu in elk geval ook al het mooie groepslied. En natuurlijk onze dank aan iedereen die heeft geholpen om dit kampvuur tot een succes te maken!


Kampvuur met Buurman en Buurman

Zaterdag 6 april hebben we met de hele groep (én Buurman en Buurman) een groot kampvuur op Trappershorst. We verzamelen om 18:30 uur, het kampvuur is rond 20:30 afgelopen. Het plaatje is een beetje donker, maar… het is zomertijd. En dus zal je nog heel veel kunnen zien!


Older Entries »