De Padvindsters

Welkom bij de padvindsters! Hieronder zie je onze nieuwsberichten.

 

Serieuze vraag: "hulp bij huisvesting" gezocht

Op 24 januari en 17 maart hebben we er alle ouders/verzorgers over gemaild, maar hierbij het verzoek ook nog een keer op de site: hoewel er al veel hulp is aangeboden, zoeken we toch nog naar mensen met specifieke deskundigheid die ons (af en toe) willen/kunnen helpen. Bijvoorbeeld: iemand die juridische teksten rondom erfpacht e.d. kan “lezen”, iemand met contacten in inzichten rondom vastgoedfuncties en waarde, iemand voor het ontwerpen/indelen van gebouwen, enz. Alle gevraagde deskundigheden en de omschrijving vind je op de speciale pagina.


De scoutingwedstrijden zijn begonnen!

Zaterdag 23 februari was de introductie, 16 maart liepen we de hike. Het afsluitend weekend is 23/24 maart op de Waterberg.
Meer informatie op deze pagina, in ons eigen boekje,  op de site van de RSW.

De uitslag van de hike is bekend! Ook zo nieuwsgierig? Kijk hier (zonder toelichting) of op de scoutingwedstrijdenpagina (met toelichting). Veel succes allemaal op het slotweekend!


Jaarvergadering 2019

De jaarvergadering 2019 is achter de rug. De stukken kun je teruglezen op deze pagina. Daar staat nu ook het conceptverslag (goed te keuren in 2020) en de inmiddels goedgekeurde verslagen van 2018. [de foto is van de jaarvergadering in 2010; buiten op het plein!]


Valentijnsdag voor padvindsters en verkenners

Zaterdag 9 februari hadden de padvindsters en de verkenners een Valentijnsopkomst. Mooie kleren, veel roze en vooral veel gezelligheid. De foto’s (zie hieronder) staan in een fotoalbum bij de groepsfoto’s. [ps:  denken jullie aan de jaarvergadering van 23 februari?]


Disco-golf! (padvindsters)

De padvindsters die >20 zakken oliebollen verkocht hebben mochten mee met het “oliebollenuitje”: discogolven in Veenendaal. Een zeer geslaagde activiteit, ook voor de (bege)leiding…


Geslaagde ontsnapping (padvindsters)

Op 2 februari was de Beukelaar voor de padvindsters in een escaperoom veranderd. Ze konden allemaal ontsnappen, het was een gezellige ochtend!


Fotospeurtocht padvindsters

Het was wel een beetje glad onderweg, maar toch deden de padvindsters vandaag het tweede deel van de fotospeurtocht, met o.a. een opdracht bij het Airborne Kerkhof. 


Zomerkampdata

In dit bericht staan de data van de zomerkampen. Datum beverkamp volgt.
– bevers: datum nog niet bekend, een nachtje slapen op Hof
– Havelihorde: zondag 7 juli tot vrijdag 12 juli 2019, Lochem
– Wolvenhorde: maandag 8 juli tot zaterdag 13 juli 2019, Didam
– padvindsters: zaterdag 10 augustus tot donderdag 15 augustus 2019, Ommen
– verkenners: woensdag 29 mei tot zondag 2 juni 2019, Valkenswaard
– rsa: zaterdag 6 juli t/m maandag 15 juli, Slovenië


De programma's voor de komende maanden

De programma’s voor de komende maanden van de Havelihorde, de Wolvenhorde, de padvindsters, de verkenners, de rsa en de stam zijn bekend. Het wachten is nog op de bevers en de Stes. We houden je op de hoogte! Op de foto’s zie je de rsa die 19 januari programma maakte.


Galaontbijt bij de padvindsters

De padvindsters begonnen het nieuwe jaar met hun traditionele gala-ontbijt. Iedereen had wat lekkers meegenomen. Daarna speelden ze o.a. eierenloop met vragen over het afgelopen scoutingseizoen.


Older Entries »