De Padvindsters

Welkom bij de padvindsters! Hieronder zie je onze nieuwsberichten.

 

Inscape en installatie (padvindsters)

Bij de padvindsters stond 9 november een inscape-room op het programma (spoiler: ze zijn binnengekomen!) en 16 november de installatie. Het leverde veel leuke foto’s op.


Regioactiviteit Wekeromse Zand (pv en v)

Zaterdag 2 november deden de padvindsters en de verkenners mee aan de regioactiviteit op het Wekeromse Zand bij Lunteren (de gigantische “zandbak” van de regio). Het was een erg gezellige dag, zowaar zonder de voorspelde regen. Hieronder de foto’s van zowel de padvindsters als de verkenners. Let op: de verkennersfoto’s zijn 06.11 geactualiseerd, er staan ook padvindsters op!


De padvindsters hebben het overleefd!

Op 11 en 12 oktober hadden de padvindsters hun survivalweekend. Sommigen vonden het erg spannend… maar het werd een zeer geslaagd (en gezellig) weekend. Voorzien van zelfgemaakte energierepen, stevige landmachtrantsoenen en chocolademelk liepen ze naar de Waterberg waar ze in zelfgebouwde tentjes hebben overnacht. De volgende dag ging iedereen enthousiast weer naar huis. De training van de afgelopen weken was niet voor niets geweest!


Mooie opbrengst Rabobank Clubkas Campagne

Dinsdag 8 oktober hebben we ruim 500 euro mogen ontvangen van de Rabobank omdat we 49 stemmen hebben gekregen in de Rabobank Clubkas Campagne. Iedereen die op ons gestemd heeft: heel hartelijk bedankt!!! We kunnen het geld goed gebruiken.


Survivaltechnieken oefenen (padvindsters)

De padvindsters oefenden de afgelopen weken met survivaltechnieken (vuur maken, kaart lezen). Als het goed is kunnen ze nu het komend weekendkampje overleven…


Welkom aspirantleiding!

Vanaf 14 september hebben we vijf nieuwe aspirant-leid(st)ers. Floor, Mark, Xander en Loek zijn overgevlogen van de rsa, Joris is terug van weggeweest.
Ze gaan steeds twee weken stagelopen bij de verschillende speltakken, in december komen ze definitief in een speltak. Welkom, en heel veel plezier! [en als jullie een andere foto van jezelf wilt… laat het weten!]


Programma padvindsters bekend

Het programma van de padvindsters is bekend. Je vindt het in hun agenda. [De foto is uit 2018]


Vliegen over de trappersbaan

Het overvliegen was weer zeer geslaagd. Deze keer “stormden” we over, via een mooie trappersbaan (waar de bevers net zo enthousiast overheen renden als de oudere leden!). Bedankt A-team, voor de organisatie!
(als je de foto’s bekijkt als diavoorstelling heb je een beter overzicht)


Airborne 2019

De Airborne is voor de meeste mensen weer achter de rug. Er moet nog wel worden opgeruimd… maar dat gaat lukken. We hielden het helaas niet droog, maar verder was het weer een geslaagde activiteit. [update 17:15 uur]


Uniformruilbeurs

Nu de zomervakantie bijna voorbij is, gaan ook wij ons langzaam aan voorbereiden op het nieuwe scoutingseizoen. De komende tijd zul je de nieuwe plannen en afspraken hier op de site terug kunnen vinden.
Voor de overvliegers wel vast het volgende. Zij hebben binnenkort een nieuw uniform nodig. De leiding zal je daarover inlichten. Goed om te weten: wij hebben een (bescheiden) ruilbeurs. Heb je een uniformblouse in de aanbieding? Of heb je juist een blouse nodig en wil je geen nieuwe kopen in de ScoutShop? Neem dan contact op ruilbeurs@opv-schoonoord.nl.


Older Entries »