De Padvindsters

Welkom bij de padvindsters! Hieronder zie je onze nieuwsberichten.

Statiegeld bij de Coop

Heb jij je lege flessen/kratten al naar de Coop gebracht?
Van 1 januari t/m 31 maart 2021 zijn wij het “goede doel” bij de Coop-statiegeld-actie. Je kunt je statiegeldbonnetjes inleveren en… de Coop verdubbelt uiteindelijk de opbrengst.
We hopen dat we hier een mooi bedrag aan kunnen overhouden dus… vraag ook al je familie/kennissen/buren om mee te doen!


Padvindsters got talent?

Op 9 januari 2021 moesten de padvindsters in kleine groepjes d.m.v. digitaal samenwerken een nummer te kiezen om van een nieuwe videoclip te voorzien.  Zoals je in deze video kunt zien is dat heel goed gelukt!


Heb jij het cadeautje al gelopen?

Heb jij hem al gelopen? De tocht die je van ons gekregen hebt als kerstcadeautje? Wel doen hoor! Het is een erg leuke tocht door de bossen rond Trappershorst. Je bent nooit ver van Horst verwijderd, zelfs niet als je per ongeluk even verkeerd loopt… Leuk om te doen met een vriendje/vriendinnetje, of met je ouders. Je maakt ondertussen kennis met allerlei scoutingtechnieken. Aanrader! [update: we hebben het materiaal dat in/bij/aan Trappershorst hing inmiddels verwijderd; maar de tocht kun je nog gewoon lopen, als lekker “ommetje” in deze thuiszitperiode!]


"Oliebollenafhaalstraat"

Vandaag, 30 december, kun je tussen 10:00 en 18:00 uur je oliebollenbestelling afhalen op Trappershorst, Sportlaan 1 in Oosterbeek.
Wij bedanken iedereen die oliebollen of appelbeignets bij ons heeft besteld. We kunnen de opbrengst goed gebruiken!
Nog vragen? Mail naar oliebollen@opv-schoonoord.nl


OPV-Schoonoord Magazine nr 1

We hebben iets nieuws: het OPV-Schoonoord Magazine. Nummer 1 is 25 december verschenen. Je vindt de link op deze pagina.


Padvindsters bakken kampvuurbrood

De laatste opkomst van dit jaar bakten de padvindsters kampvuurbrood. Alles moesten ze zelf doen: vuurplaats bouwen, vuur maken (en aanhouden), deeg bereiden … en nog veel meer. De broden hadden hier en daar wat zwarte plekjes maar ze zijn allemaal goed gelukt en waren heel erg lekker!


Cadeautje in de kerstvakantie

Voor iedereen die het leuk vind om in de kerstvakantie een leuke tocht door de Oosterbeekse bossen te lopen hebben we een cadeautje. Alle info vind je op deze pagina. Ga gauw kijken en doe mee!


Prachtige surprises bij de padvindsters

Op 5 december vierden de padvindsters Sinterklaas met bijzonder mooie surprises. Prachtig gedaan, dames! Er werd zelfs digitaal meegedaan.


Vacatures (m/v)

Onze vacatures voor leuke klussen: verschillende speltakken (leeftijdsgroepen) zoeken nieuwe leiding.
Belangstelling? Of gewoon wat vragen? Neem gerust contact op met info@opv-schoonoord.nl.


Padvindsters survivallen in één dag

Het was 17 en 18 oktober hun survivalweekend. Maar ja, dat mocht dus niet. Gelukkig zijn padvindsters goed in improviseren: ze hebben het programma gewoon op één (zater)dag gedaan! Zo hebben ze hutten gebouwd, vuurtje gestookt en eten-op-houtvuur gemaakt. Aan het eind van de avond kreeg Pepijn zijn Gillwellkralen uitgereikt. Gefeliciteerd Pepijn!


Older Entries »