De Padvindsters

Welkom bij de padvindsters! Hieronder zie je onze nieuwsberichten.

 

Programma padvindsters bekend

Het programma van de padvindsters is bekend. Je vindt het in hun agenda. [De foto is uit 2018]


Welkom aspirantleiding!

Vanaf 14 september hebben we vijf nieuwe aspirant-leid(st)ers. Floor, Mark, Xander en Loek zijn overgevlogen van de rsa, Joris is terug van weggeweest.
Ze gaan steeds twee weken stagelopen bij de verschillende speltakken, in december komen ze definitief in een speltak. Welkom, en heel veel plezier! [en als jullie een andere foto van jezelf hebt… laat het weten!]


Vliegen over de trappersbaan

Het overvliegen was weer zeer geslaagd. Deze keer “stormden” we over, via een mooie trappersbaan (waar de bevers net zo enthousiast overheen renden als de oudere leden!). Bedankt A-team, voor de organisatie!
(als je de foto’s bekijkt als diavoorstelling heb je een beter overzicht)


Airborne 2019

De Airborne is voor de meeste mensen weer achter de rug. Er moet nog wel worden opgeruimd… maar dat gaat lukken. We hielden het helaas niet droog, maar verder was het weer een geslaagde activiteit. [update 17:15 uur]


Uniformruilbeurs

Nu de zomervakantie bijna voorbij is, gaan ook wij ons langzaam aan voorbereiden op het nieuwe scoutingseizoen. De komende tijd zul je de nieuwe plannen en afspraken hier op de site terug kunnen vinden.
Voor de overvliegers wel vast het volgende. Zij hebben binnenkort een nieuw uniform nodig. De leiding zal je daarover inlichten. Goed om te weten: wij hebben een (bescheiden) ruilbeurs. Heb je een uniformblouse in de aanbieding? Of heb je juist een blouse nodig en wil je geen nieuwe kopen in de ScoutShop? Neem dan contact op ruilbeurs@opv-schoonoord.nl.


Scoutingseizoen 2018-2019 is voorbij (Padvindsters)

Het scoutingseizoen 2018-2019 is voorbij. De padvindsters hebben een geweldig leuk jaar gehad!
Gelukkig begint het nieuwe scoutingjaar al weer snel: we hopen jullie allemaal 31 augustus weer te zien. Hieronder de link naar hun fotoalbums.


Padvindsters naar Ommen

Ze hebben er lang op moeten wachten… maar op 10 augustus zijn ook de padvindsters op kamp gegaan! Ze kampeerden 5 dagen op het mooie Ada’s Hoeve in Ommen.
Tip: zet de diaweergave aan als je de foto’s op een andere manier wilt bekijken!


Annebeth naar de Wereld Jamboree

Van 22 juli tot en met 2 augustus was de Wereld Jamboree 2019 in de Verenigde Staten. Onze padvindster Annebeth was een van de meer dan duizend Nederlandse deelnemers. Zij zat in de troep “Speculazen”.  Ze stuurde af en toe een foto te sturen, die we in dit aparte fotoalbum hebben geplaatst. Als je belangstelling hebt voor de Jamboree… kijk dan vooral naar de speciale internetsite met nog heel veel meer foto’s!


Wie is/was de Mol? (pv)

De padvindsters sloten het seizoen af met een geslaagd Wie-is-de-mol-weekendkamp in De Beukelaar. Het was warm… maar erg gezellig! [En wie de Mol was? Dat moet je de padvindsters zelf maar eens vragen…]


Marlene benoemd tot ere-lid van onze groep

Vrijdag 21 juni was onze jaarlijkse vrijwilligersbarbecue, de avond waarop “iedereen iedereen bedankt” (leiding, ondersteuning, groepsbegeleiding, praktijkbegeleiding, klusteam, verhuur, bestuur, enzovoort, enzovoort). We kunnen de groep alleen draaiende houden met hulp van iedereen!
Een aantal mensen werd extra in het zonnetje gezet, waaronder Marlene. Zij kreeg het ere-lidmaatschap van de OPV-Schoonoord, als waardering voor al het werk dat ze al jarenlang  (meestal achter de schermen) voor de groep doet. Het is haar van harte gegund [en ze is er heel blij mee!]


Older Entries »