Jubileumkamp 24-26 juni 2016

Logo OPV-SchoonoordDe laatste info over het kamp staat in deze brief (van 20 juni). Let op, belangrijke aanvulling: ieder jeugdlid moet zijn of haar eigen lunch meenemen in een rugzakje. Alleen het eten, de organisatie zorgt voor drinken.

 

We gaan het jubileum afsluiten met een leuk jubileumkamp.

Wie, wat, waar?
Het jubileumkamp wordt gehouden van zaterdag 25 juni t/m zondag 26 juni (voor leiding en ondersteuners al een dagje eerder).
Alle kinderen verzamelen op zaterdag om 10.00 uur in volledig scoutfit (=bloes en das) op het jeugdkampeerterrein in Lunteren (let goed op de aanwijzingen voor parkeren!) Wij regelen dus géén vervoer.
Het kamp is op zondag om 16.00 uur in Lunteren afgelopen. De ouders worden deze zondagmiddag om 15.00 uur verwacht om zo de afsluiting van het kamp mee te kunnen maken.

Programma
Vrijdag 10 juni is tijdens de groepsraad het programma bekend gemaakt aan de leiding. We mogen nog niet veel verklappen, maar zeker is dat het er erg goed uitziet! Je kunt in elk geval een kampvuur verwachten, een postenspel met alle speltakken, voor de liefhebbers een spannend avondspel en een keuzeprogramma vol leuke bijzondere activiteiten. Alleen op het weer hebben we geen invloed…
Je krijgt spijt als je er niet bijgeweest bent, dus geef je snel op als je dat nog niet gedaan hebt.

Opgeven
Graag willen we van te voren weten wie er mee gaan naar het jubileumkamp. Daarom kun je je vanaf nu t/m 18 juni opgeven bij de eigen leiding. Dit kan persoonlijk of via de e-mail. Mocht je niet mee kunnen dan moet je dat ook even aangeven bij de leiding.

Kosten
De kosten voor dit jubileumkamp zijn 10 euro per kind. Deze bijdrage kan aan de eigen leiding wordt gegeven.

Slapen
Tijdens dit kamp zullen de bevers en de welpen verblijven in het clubgebouw van Scouting Lunteren. De verkenners, padvindsters en RSA overnachten in tenten op het kampeerterrein.

Hulp
Een team van leiding en bestuur is met het activiteitenteam bezig met het organiseren van dit toffe kamp. Zij kunnen altijd meer hulp gebruiken, bijvoorbeeld:

  1. bij de speurtocht (zaterdag | 14.00 uur t/m 17.00 uur)
  2. bij de spooktocht (zaterdag | 22.00 uur t/m 00.00 uur)
  3. bij de catering (zondag | 11.00 uur t/m 13.00 uur)
  4. bij het uitdagende keuzeprogramma ( zondag | 13.00 uur t/m 15.00 uur)
  5. bij sponsoring

Wil je helpen? Dan horen we dat graag via activiteitenteam@opv-schoonoord.nl.

In de week voor het kamp volgt nog meer informatie.

Het activiteitenteam (Seya, Marleen, Margreet en Remco)
Contact via: activiteitenteam@opv-schoonoord.nl

2010-07-29 kabouterkamp slotfoto