Jaarvergadering 2021

Omdat we nog niet fysiek bij elkaar mochten komen, is de jaarvergadering op 1 maart 2021 digitaal gehouden. Iedereen die zich ervoor had opgegeven kreeg een link en het internetadres van een presentatie-app waarmee het mogelijk was om anoniem digitaal te stemmen.

Bestuursmutaties
De benoeming van Tijmen Pranger als secretaris is goedgekeurd. Hij volgt Remco Ulrich op die andere taken binnen de groep op zich gaat nemen.
Margreet van der Sluijs is niet gestopt als groepsbegeleidster maar gaat haar plaats in het bestuur delen met Hugo.
Lex Aalbers is in de groepsraad van februari opgevolgd door Max Cuppen, Luc Jansen en Pepijn van Kempen (die in wisselende samenstelling de bestuursvergaderingen zullen bijwonen).
Er is een nieuwe bestuursfunctie goedgekeurd (“groepsontwikkelaar“) die nog verder moet worden ontwikkeld (vergelijkbaar met de groepsbegeleider, iemand die zich vooral bezighoudt met allerlei ontwikkelingen binnen de groep zelf). Er is nog geen kandidaat voor deze functie.

Verbouwing
Tot slot kwam ook nog even kort de stand van zaken met betrekking tot de gebouwen aan de orde. Hierover is binnenkort meer te lezen op deze pagina.

Het is inmiddels voorjaar, maar oh, wat hebben we genoten van de sneeuw!