Groepsactiviteit 6 mei 2017

Op zaterdag 6 mei 2017 hebben we een programma met de hele groep.
Let op: dit programma is voor elke speltak op Trappershorst
en het duurt van 10:30 – 14:00 uur!

De activiteiten (in het teken van “uitdaging!”) zijn nagenoeg gelijk aan de activiteiten die eigenlijk voor het jubileumkamp waren bedoeld. Vanwege het slechte weer ging dat programma toen niet door.

Het werd een geweldige dag. Met stralend mooi weer, leuke activiteiten en gezellige deelnemers.
De Havelihorde heeft op hun pagina een klein verslagje staan:

Het heeft eventjes geduurd, maar op 6 mei hadden we dan toch eindelijk het programma dat we nog te goed hadden van het jubileumkamp van vorig jaar. Bij aankomst kon je je voor de eerste ronde inschrijven bij een van de 18 onderdelen. Er waren een heleboel verschillende leuke onderdelen waar je uit kon kiezen. Zo kon je koken op houtvuur, dansen met de Wii, laser gamen of pijl en boogschieten in het bos, experimenteren met proefjes, knutselen met dingen uit de natuur of jezelf goed moe maken bij de bootcamp. Tijdens de pauze had de organisatie niet alleen voor wat te drinken gezorgd, maar ook voor heerlijke broodjes knakworst. Ook kon er in de pauze gekozen worden voor de tweede ronde. Om twee uur was de opkomst weer helemaal voorbij en konden we terug kijken op een ontzettend leuke opkomst met voor ieder wat leuks.

Nogmaals dank aan de organisatie die dit programma nu al voor de tweede keer moest plannen…

Planning:

  • vanaf 10:30 uur: inloop en inschrijven voor activiteit; je leiding laat je weten wat de bedoeling is, je kunt je inschrijven voor twee rondes;
  • 11:00 uur: opening met de hele groep en korte uitleg;
  • 11:15 uur: ronde 1;
  • 12:15 uur: lunch in de eigen speltak; neem zelf een tas met een broodje en wat te drinken mee; dit hoeft niet veel te zijn want iedereen krijgt ook een broodje knakworst!
  • 13:00 uur: ronde 2;
  • 14:00 uur: sluiting met de hele groep.

En het duimen voor mooi weer? Is ruimschoots gelukt!