Nieuws over onze gebouwen

NIET klimmen op de Poort bij Trappershorst! (18.11.18)
Er staat al tijden een bordje “verboden toegang” op, maar toch zien we af en toe nog dat er op Trappershoogte (de poort bij Trappershorst) wordt geklommen. Doe dat niet, het hout is in zeer slechte staat. Een dezer dagen wordt begonnen om de toegang fysiek (nog) onmogelijk(er) te maken.

Fietspad naar Trappershof afgesloten (17.11.18)
Omdat de gemeente bezig is met het renoveren van het fietspad, is Trappershof tijdelijk niet goed bereikbaar. Auto parkeren op de van Borsselenweg is op dit moment de enige optie. Hopelijk duurt het niet al te lang!

Droogte-alert (23.07.18)
Wij hebben van de boswachter de volgende dringende waarschuwing gekregen. Vanwege de droogte is met name van de grote oude bomen in het bos rondom onze clubhuizen het hout gekrompen. Dit kan er toe leiden dat er onverwacht (soms grote!) takken uit de bomen kunnen vallen. Ook als het straks weer gaat regenen blijft dit risico voorlopig bestaan omdat de bomen dan weer aan al dat vocht moeten “wennen”.
Voor de goede orde: het is niet verboden om in het bos te zijn. Maar zorg dat je wel oplet!

Bert van den Born overleden (08.04.18)
Op 5 april 2018 is Bert van den Born overleden. Bert kwam bij onze groep als “vader van”, maar al gauw was hij niet meer weg te denken. Jureren bij scoutingwedstrijden? Themafiguur zijn? AOT-Staffteam? Bert deed mee. De laatste jaren was hij lid van zowel de klusploeg als het verhuurteam (Trappershof). We zijn hem dankbaar voor alles wat hij voor de OPV-Schoonoord heeft gedaan. Maar bovenal: Bert was een fijn mens. We zullen hem missen!

En nu alsjeblieft netjes houden… (26.03.17)
En nu maar hopen dat de huurders wat meer respect tonen voor onze muren. Met dank aan de verkenners die tijdens hun klusdag al heel veel hebben opgeruimd.

 

Het “oude washok” wordt het “nieuwe washok”
Op 4 februari is het klusteam begonnen aan het opknappen van het washok op Trappershorst zodat we onze huurders vanaf april een mooie wasruimte kunnen bieden. We wensen het klusteam veel succes! Zoals je op de foto’s kunt zien, schiet het werk aardig op. Onze huurders kunnen vanaf april een blinkende wasruimte verwachten (met dank aan ons klusteam).

 

Nieuwe vlaggenmast op Trappershorst
Als er nou nog mensen tegen de vlaggenmast aanrijden… dan kunnen ze niet zeggen dat ze niet gewaarschuwd waren…
We hebben een prachtige nieuwe vlaggenmast op Trappershorst, voorzien van een schitterende “voet”.
2016-11-vlaggenmast

Poort opgeknapt
Najaar 2016 heeft een speciaal poort-klusteam hard gewerkt aan het opknappen van de poort bij Trappershorst. De poort is een tijd afgesloten geweest omdat er balken waren versleten, maar staat er nu weer als nieuw bij. Bedankt heren!

Augustus-actie!
Huur je een van onze gebouwen in de maand augustus? Voor de Beukelaar, Trappershof én Trappershorst geldt vanaf nu dat je 25% korting krijgt op de huurprijs!

Folder
In onze verhuurfolder staat veel informatie over de gebouwen.

Dank je wel Marlene
Marlene nam van 1 januari tot 1 oktober 2016 de verhuuradministratie waar. In de groepsraad van 16 september hebben we haar daarvoor een mooie bos bloemen aangeboden. Dank je wel Marlene, we realiseren ons dat het veel werk is, maar omdat we afhankelijk zijn van de verhuur was het wel heel belangrijk werk! Vanaf 1 oktober heeft Peter het weer van haar overgenomen.
huur-marlene-bedankt

Let op (ingang Trappershof)
Ben je op weg naar Trappershof en kun je op het laatste moment de ingang niet vinden? Je moet klein stukje over het fietspad rijden, links naast de ingang van de manege!
160722 ingang hof

Voortgang Beukelaar half december 2014
Het ziet er voor leken misschien nogal chaotisch uit… (en dat is het natuurlijk ook wel) … maar je kunt er van op aan dat onze klusploeg alles goed onder controle heeft. De Beukelaarverbouwing is in volle gang!
2014-12 beukelaar