Rommelmarkt 2022

Hoe het ging
[22 april 21:30 u] Vrijdagavond is er hard gewerkt aan de opbouw. Eerst zijn bij het skatepark twee tenten opgezet. Ondertussen werden de dranghekken gebracht. Na een welverdiend frietje is daarna al het verzamelde materiaal op Hof in aanhangers geladen. Een zware klus, al die dozen! Op het Raadhuisplein is alles vervolgens weer uitgeladen en overgebracht naar de grote tent. Ondertussen zijn de dranghekken al vast zodanig geplaatst, dat het ons toegewezen terrein vrij van auto’s was.
[23 april 12:30 u] Zaterdagmorgen in alle vroegte is het plein verder ingericht. Alle boeken en planten uit de grote tent zijn naar de kraampjes gebracht en tegen negen uur kwamen ook de padvindsters en verkenners met hun spullen. De bezoekers konden bijna niet wachten om het terrein op te komen… Om een paar minuten vóór tien werd het startsein eindelijk gegeven en kon de verkoop eindelijk beginnen. Het was de hele ochtend gezellig druk.
[23 april 19:45 u] Ook ’s middags liepen de mensen af en aan, maar het was nooit té druk. Je kon dus overal goed rondkijken. Om drie uur stopte de markt en begonnen alle helpers met opruimen. Alles moest worden afgebroken en teruggebracht naar de clubhuizen. Vele handen maken licht werk, aan het eind van de dag was het Raadhuisplein weer schoon. We kijken terug op een zeer geslaagde, gezellige dag. Heel hartelijk dank aan iedereen die een kleinere of grotere bijdrage heeft geleverd!

——————————————————————————————————-

Onze padvindsters en verkenners hopen in 2022 weer naar Engeland te kunnen gaan. Het lijkt er op dit moment op dat de kampen doorgaan.

Een belangrijke activiteit in een Engelandjaar is de boeken-/platen-/plantenmarkt.
Met de opbrengst van deze markt kunnen wij een deel van de reis bekostigen.

De afgelopen periode hebben wij heel veel boeken en ander materiaal gekregen. Nogmaals dank daarvoor! We nemen vanaf nu geen nieuwe boeken meer aan. Het is tijd om alles te gaan sorteren.

Locatie/datum/tijd
De rommelmarkt vindt plaats op zaterdag 23 april, tussen 10:00 en 15:00 uur op het Raadhuisplein in Oosterbeek.

Als groep verkopen we boeken, lp’s, cd’s en plantjes en natuurlijk wat te eten en te drinken.
De verkenners en padvindsters hebben op dezelfde locatie hun eigen mini-rommelmarktje.
Zij helpen daarmee de algemene Engelandkas!

Vragen? via het e-mailadres rommelmarkt@opv-schoonoord.nl