Violen 2022

Zaterdag 1 oktober van 10:00-13:00 uur verkopen onze verkenners mooie winterharde violen; ze komen van de firma van Kleef en zijn dus van goede kwaliteit. De opbrengst is bestemd voor Engeland-2026.
De jongens zullen actief aanwezig zijn in een aantal wijken van Oosterbeek.

Waarom
Een Engelandkamp kost veel geld. We proberen een deel van het kampgeld in de drie jaar voorafgaand aan het kamp bij elkaar te krijgen met verschillende acties. De violenverkoop is een van die acties. De verkennersleiding organiseert, de verkenners helpen met rondbrengen op 1 oktober.

Bestellen
Je kunt de violen bestellen via onze webshop. Dat is wel zo makkelijk: je weet dan zeker dat de door jou gewenste kleur er nog is en je kunt meteen digitaal betalen.

Assortiment en prijs
We hebben de volgende kleuren: oranje, donkerrood/geel, blauw, paars en paars/wit. De verkoop gaat per halve tray (=6 stuks) à € 3,50.

Betalen
De bestelling is pas officieel als je hebt betaald. Dat kan voor een klein aantal banken met de getoonde QRcode, bij de andere banken moet je zelf de overschrijving invoeren. De overgemaakte bedragen worden door ons eerst gecontroleerd. Je krijgt daarom twee bevestigingsmails: de eerste als je je bestelling hebt geplaatst, de tweede als je betaling is goedgekeurd.

Bezorgen:
De bestellingen die zijn betaald worden zaterdag 1 oktober tussen 10:00 en 13:00 uur  thuisbezorgd op adressen in de gemeente Renkum. Woon je buiten de gemeente? Vraag dan een bekende of we ze bij hem/haar mogen brengen.
Let op: als er niemand thuis is, worden ze bij de voordeur (of in de tuin) gezet. Je kunt dat desgewenst aangeven op het bestelformulier.

Nog vragen?
Ons violen-e-mail-adres is violen@opv-schoonoord.nl