Scoutingwedstrijden (2018)

De scoutingwedstrijden 2018 stonden in het teken van science fiction, planeten, looptochten, ruimteschepen, koken, kamperen en presentaties.

Op 17 en 18 maart was het slotweekend. Koud maar bijzonder gezellig. De winnaars zijn bekend: de Wolven (pv) en de Leeuwen (v) mogen onze groep vertegenwoordigen op de rsw, half april in Lunteren.
Het fotoalbum is bijgewerkt.  De volledige uitslag staat hier.
Met grote dank aan alle juryleden die ons dit weekend hebben geholpen!

Koud… (tip)
Let op: het wordt in ons slotweekend koud! Het programma is iets aangepast, we doen meer binnen dan oorspronkelijk gepland, maar toch zul je veel naar buiten moeten. Houd daar rekening mee (en lees de mail die je daar 14 maart over hebt gekregen even goed door). EN LET OP: de STARTTIJD IS NU 14:30 UUR!!!

Jury gevraagd
We zoeken nog 12 juryleden! Jureren is niet moeilijk (eigenlijk alleen maar: heel erg leuk) en wij zijn je dankbaar als je het wilt doen. Kijk op deze pagina voor meer uitleg.

Hike (3 maart)
Zaterdag 3 maart is de hike. Elke patrouille start op een ander moment vanaf Trappershorst. Let op: de genoemde starttijden zijn de echte starttijden, de tijden waarop je patrouille klaar moet staan. Spreek dus iets eerder af zodat je alle tijd kunt gebruiken die je krijgt (maximaal 6 uur). De opkomst eindigt dus later dan normaal. Denk aan stevige schoenen, de verwachte koud en neem wat te drinken/eten mee voor onderweg!
De starttijden van de padvindsters zijn al bekend:

  • 09:15 – Vossen (Sarah)
  • 09:30 – Uilen (Annebeth)
  • 09:45 – Wolven (Marieke)

Introductie thema (24 februari)
Zaterdag 24 februari hebben de padvindsters en verkenners bericht gekregen van de Zizanian National Space Agency. Dit bericht vormt het begin van de komende scoutingwedstrijden die weer heel spannend beloven te worden. Je leest er alles over in het boekje.