Nieuwsflitsen Havelihorde (2016-2017)

De Havelihorde stuurt regelmatig nieuwtjes aan ouders in een nieuwsflits.
Net als vorig seizoen worden ze ook dit jaar (deels) op internet gezet.
Hieronder berichten uit de nieuwsflitsen van:

  • 15 september 2016
2016-09-havelihorde-bij-overvliegen-2
Dorien verft de nestklompjes
Dorien verft de nestklompjes

Nesten (15.09.16)
Ook dit jaar hebben we weer nesten. Een nest is een groep kinderen met alle leeftijden door elkaar, in ieder nest is een nestleider en een nesthelper (oudste jaars) die de andere kinderen waar nodig kunnen helpen. Je kunt de nesten herkennen aan de kleuren klompjes. Heb je nog een nestklompje thuis liggen? Neem die dan op zaterdag mee! Als we de nesten bekend maken krijgt ieder zijn nestklompje van ons.

Open Dag (15.09.16)
24 september is de open dag. Ken je iemand die wel een keertje wil komen kijken, neem haar dan mee. We zouden het erg leuk vinden als de poster (zie facebook) gedeeld wordt op facebook, twitter of andere social media!

Leiding (15.09.16)
We hebben tijdens het zomerkamp afscheid genomen van Daniël. Daniël is heel wat jaren leiding geweest bij scouting en heeft nu besloten om te stoppen. Hij zal aan het begin van dit seizoen nog een keer langs komen om nog even afscheid te nemen.
De komende periode ga je regelmatig extra leiding zien met brique gekleurde blouses aan. Dit zijn de aspirantleiding, zij zijn overgevlogen van de RSA en lopen nu stage om te zien waar ze vanaf eind december leiding willen worden. Anne-Linde zal de eerste paar weken met ons meedraaien, daarna zullen Dieuwertje, Aretti, Pepijn, Marijn, Silvan en Ferdinand ook bij ons een paar weken stage komen lopen.