Nieuwsflitsen Havelihorde (2015-2016)

De Havelihorde stuurt regelmatig nieuwtjes aan ouders in een nieuwsflits. Net als vorig seizoen worden ze ook dit jaar (deels) op internet gezet.
Hieronder berichten uit de nieuwsflitsen van:

  • 20 januari 2016
  • 14 september 2015
2015-07 haveli samenwerking

Zomerkamp (16.01.16)
Afgelopen zomer zijn we op zomerkamp geweest: een week in wonderland met de witte schaakkoning en de rode hartenkoning. Inmiddels is het zomerkampfilmpje af en er zijn natuurlijk heel wat foto’s gemaakt. Wij willen deze graag met jullie (en je papa’s en mama’s) bekijken op 23 januari na de opkomst. Ook alle kinderen die er dit kamp nog niet bij waren mogen komen kijken, dan kun je alvast een idee krijgen van aankomend zomerkamp.
De datum en de locatie van aankomend zomerkamp zijn bekend: van 24 juli tot en met 29 juli gaan we naar Ermelo. Het kampthema blijft natuurlijk nog even geheim…

Afgelopen periode (16.01.16)
We sloten 2015 af met de boerenkoolfuif. Er werd ook aandacht gegeven aan het vredeslicht wat vanuit Utrecht door kinderen van onze groep is opgehaald. Van de havelies mocht Elin mee en ’s avonds heeft Elin een gedicht voor gelezen, knap hoor! Met de hele vereniging hebben we boerenkool gegeten en het spel “Mijn leiding is de beste” gespeeld. Zondag zijn we gaan zwemmen in Wageningen. Alle ouders die gereden hebben, heel erg bedankt!
Op de boerenkoolfuif is ook het nieuwe logo bekend gemaakt.
De eerste opkomst na de boerenkoolfuif luidden we het nieuwe jaar in met een Nieuwjaarsbrunch. Er waren allemaal lekkere dingen meegenomen en het was erg gezellig. De foto’s staan in het fotoalbum.

Nieuwe gezichten (14.09.15)
Behalve de zes overgevlogen bevers hebben we er de komende maanden nog meer nieuwe gezichten bij. Aspirantleiding van de RSA komt bij elke speltak een paar weken meedraaien zodat ze uiteindelijk in december kunnen kiezen waar ze leiding willen worden.

Bijzondere opkomsten (14.09.15)
De komende maanden zijn naast onze gewone opkomsten ook een paar bijzondere:

  • op 26 september is de open dag, samen met de Wolvenhorde, op de Beukelaar. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee!
  • Op 24 en 25 oktober is ons weekendkamp, ook op de Beukelaar. Meer info volgt (en is ook al te lezen in de agenda).
  • En op 14 november is er van 12:00-19:00 uur een ouderdochterdag, waar alle papa’s en mama’s welkom zijn.