Nieuwjaarsbrunch (10.01.09)

Na een leuke kerstvakantie met kerstbomen, appelflappen en een klein beetje vuurwerk was het zaterdag 10 januari 2009 weer tijd voor de eerste opkomst van de kabouters.

Sneeuw en vuur
Het was niet zomaar een opkomst, het was een opkomst waarbij op een leuke en gezellige manier het nieuwe jaar ingeluid werd.
Eerst speelden we een leuk spel in de sneeuw en gaf de leiding een demonstratie over de gevaren van vuur; daarna konden de meiden aanschuiven bij een overheerlijke Nieuwjaarsbrunch. Tijdens het eten werd er veel bijgekletst  over de belevenissen uit de vakantie.

Over een kip, pannen en toverijsjes 🙂
Na het eten maakten de meiden samen met de leiding een interessant verhaal over een gekke kip die verliefd werd op een pannenset bij de Blokker. Een liefde niet moeilijk te beantwoorden was maar met de hulp van een pinguïn en diens toverijsje is het allemaal goed gekomen!

Afwassen en opruimen
En na zo een heerlijke maaltijd is het natuurlijk tijd voor….. afwassen en opruimen. De meiden lieten zien dat ze dit goed kunnen en Anne en Natasha vonden het zelfs jammer om te moeten stoppen met afwassen.  Bij het afsluiten hebben we er nog een klein feestje van gemaakt, Floor was jarig geweest en heeft getrakteerd!