LAN-party (2015)

In het weekend van 17 en 18 oktober hebben we weer de inmiddels traditionele LAN-party gehouden. Naast het gezamenlijk gamen op een LAN-netwerk, XBOX of Playstation zijn tegenwoordig de ‘Just Dance en Sing’ systemen ook niet meer weg te denken!
 
De organisatie had bedacht om als avondeten zelfgemaakte pizza’s in een zelfgemaakte pizza oven te gaan bakken. Een erg leuk idee, wat ook nog bleek te werken.
Maar omdat er wat laat werd begonnen met het aanmaken van het benodigde vuur, gingen veel explorers alvast zelfstandig op zoek naar een tussentijds maaltje, in afwachting van de pizza’s…
 
Gedurende de gehele zaterdag is er door een deel van de explorers, samen met een aantal andere OPV-Schoonoorders hard gewerkt om de houtvoorraad weer op niveau te krijgen om de winter warm in de RSA-hut en Trappershorst door te kunnen komen.
Naast het vele (motor)zaag-, splijt-, kloof-, en hakwerk is ook het houthok zelf aangepakt: er is een nieuw dak geplaatst en de platen aan de zijkanten zijn opnieuw goed vast gezet. Rijk, Victor, Ben en Jordi: bedankt!
 
Mochten andere speltakken ook behoefte hebben om hun houtvoorraad weer aan te vullen: op Hof liggen nog een flink aantal stammen klaar om verder klein gemaakt te worden.