Hollywood 2007

Als Hollywood niet naar ons toekomt, moeten wij maar naar Hollywood. Want dat lijkt ons wel wat, meespelen in de volgende kaskraker van Steven Spielberg.

Maar goed, eerlijk is eerlijk, eerst moeten we nog ontdekt worden. Dus gaan we het eerste weekend van maart 2007  hard aan de slag en maken we zelf maar een film.
— Camera? – Check.
— Talentvolle acteurs? – Check.
— Een ijzersterk script? – Dubbel check.
Niets staat ons meer in de weg… Hollywood, here we come!

Hilarisch
Ik ben natuurlijk niet voor niets zo zeker van mijn zaak, we hebben al eens eerder een filmopkomst gehad. En het resultaat was hilarisch. Het is op youtube al 1379 maal bekeken, op het moment dat dit geschreven wordt. Wanneer jij het leest waarschijnlijk al veel vaker, want zo snel gaat dat op youtube.

Youtube is een site met ontelbaar veel filmpjes, over elk onderwerp wat je kunt bedenken is er wel een filmpje te vinden. Het is een gebruiksvriendelijke site, surf er gewoon naartoe en het wijst zich vanzelf.
Je kunt er dus ook zelf makkelijk filmpjes op zetten. Verschillende sterren zijn hierdoor al ontdekt. Het wemelt er namelijk van de talentenscouts die op zoek zijn naar een nieuw gezicht voor een nieuw project.
Maar voordat we zo ver zijn moeten we wel een film hebben opgenomen.

Take one, action!
De Rowan’s en sherpa’s ijsberen door de hut terwijl ze hun tekst repeteren.
Dan stappen ze 1 voor 1 in hun rol, met behulp van een Amsterdams accent of een kledingstuk. Ze zijn er klaar voor.
Set clear, take one, action!
En we spelen de sterren van de hemel…

De film heet Baantjer en de dode dealer. Midden in de nacht vindt er een drugsdeal plaats tussen twee bendes, maar als de kwaliteit van de drugs niet naar behoren blijkt te zijn, wordt er geschoten en komen de bendes onder grote druk te staan… wat er dan gebeurt moet je maar bekijken op youtube.