Wateropkomst (2009)

Afgelopen opkomst (zaterdag 27 juni 2009) vond ik heel erg leuk.

Ik vond het wel heel jammer dat er zo weinig leiding was, want het was wel de laatste opkomst. We hadden op het begin alleen Margreet maar daarna kwam Niels ook.

We hadden wateropkomst. We werden in twee groepjes ingedeeld. We moesten vies water uit de vijver gaan zuiveren. En het werd echt heel erg helder. Alleen waren wij niet helderder dan de andere groep… Jammer. Ik zat met Maaike, Saskia en Anouk.

Toen we terug kwamen op de Beukelaar gingen we snoep happen uit een bak met water. En ook nog lekker ijsjes eten.
Oh trouwens, Saskia had een kikkerclub opgericht want er waren wel 1.000 kleine kikkertjes en die gingen we in een fles doen.
Eentje heette O en eentje heette P tot dat we OPV-SCHOONOORD PADVINDSTERS hadden. Dus we hadden er heel erg veel.

Oh en na het snoep en de ijsjes gingen we een estafette doen. Dan moest je met een sponsje in drie minuten zoveel mogelijk water in een pan hebben. En daarna gingen we waterballonnen vullen en daar heel netjes mee overgooien, maar toen ging we met zijn allen op Niels gooien, en die gooide terug en toen werd het een groot watergevecht. En Frans had een bak water over Niels gegooid dus ging ik Niels helpen Frans terug te pakken en toen dat lukte moest ik heel gauw weg komen maar ik was niet snel genoeg en Frans gooide een hele bak over mij heen.

Ik vond het een hele coole opkomst.

Emma