Prinsen en prinsessen (26.04.08)

2008_04_bevers_prinsen01Zaterdag 26 april 2008 was een feestelijke dag voor de bevers. Het was prachtig weer en alle bevers kwamen verkleed, allemaal in mooie capes en  jurken! We hadden zelfs een nieuwe prins op bezoek: prins Thijs.

De prinsen mochten als eersten laten zien dat ze echte prinsen waren: ze moesten de prinsessen bevrijden  (bevrijdingstikkertje). Gelukkig is dat heel goed gelukt!

Daarna hebben we de speurkwaliteiten van zowel de prinsen als de prinsessen op de proef gesteld (ze moeten elkaar natuurlijk wel kunnen vinden) door verstoppertje in tweetallen te doen. Het was voor prins Thijs wel even wennen aan het nieuwe bos.2008_04_bevers_prinsen02

Toen waren de prinsen en prinsessen wel een beetje moe en hebben ze prachtige kronen en Koninginnedagmutsen gemaakt met veel goud en mooie bloemen er boven op.

Tot slot kregen alle alle dappere prinsen en mooie prinsessen een beloning in de vorm van een heerlijke tompoes en een beker limonade. Het was een lekkere kliederboel want ze mochten de tompoezen zelf maken en daarna versieren met oranje hagelslag.
2008_04_bevers_prinsen03We hebben nu vakantie. Op 17 mei zijn we er weer, we gaan dan gezellig met zijn allen picknicken. Onze groep is nog niet vol, dus als het je leuk lijkt: kom gezellig een keer een opkomst kijken. Elke zaterdag van 10:00 tot 12:00 is Hotsjietonia open en zijn er vier enthousiaste leiding en leuke kinderen om mee te spelen.

Er staan meer foto’s in het fotoarchief.