Elektrische apparaten inzamelen (2018)

Met het inleveren van oude elektrische apparaten kun je ons steunen!
Van 21 april t/m 31 augustus 2018 kunt je op het afvalbrengstation (in ons geval: Veentjesbrug) elektrische apparaten inleveren voor het goede doel. Wij maken kans op een sponsorcheque van 1000 Euro!

Landelijke campagne
Deze actie maakt onderdeel uit van de landelijke inzamelcampagne van Wecycle om het inleveren van elektrische apparaten op Afvalbrengstations stimuleren. Met het inleveren van elektrische apparaten kunnen punten verdiend worden. Dit werkt via GPS. De 25 gemeenten die op 31 augustus 2018 de meeste punten per inwoner hebben, ontvangen van Wecycle een sponsorcheque ter waarde van € 1.000,- voor het door de inwoners gekozen goede doel. Voor de gemeente Renkum zijn wij dat! Als inleveraar maak je zelf kans op een mooie prijs.

Hoe doe je mee

  • ga naar het Afvalbrengstation (“Veentjesbrug”);
  • lever kleine elektrische apparaten en/of spaarlampen in;
  • ga ter plekke op je smartphone naar wecycle.nl/inleveren (dit mag ook via een smartphone van iemand anders);
  • check in bij de gemeente Renkum en geef je punten aan Renkum en daarmee automatisch aan onze groep;
  • je ontvangt een bevestigingsmail. Bevestig je deelname via de link in de mail. Daarna lees je direct of je zelf een nieuw apparaat gewonnen hebt.

Als de gemeente Renkum op 31 augustus in de (landelijke) TOP-25 staat, dan ontvangen wij een sponsorcheque van 1000 Euro! Meer informatie vind je hier.