Rabo ClubSupport

Al een aantal jaren doen wij als groep mee aan deRaboClubSupport-actie van de Rabobank, het levert ons altijd een mooie opbrengst op die wij goed kunnen gebruiken.
 
Wat houdt deze actie in?
Rabobank Arnhem en Omstreken (d.i. inclusief gemeente Renkum) kiest ervoor om leden vanaf 12 jaar invloed te laten hebben op het toekennen van geld voor de verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Rabobank hecht veel waarde aan lokale leefbaarheid en wil op deze manier daar haar bijdrage aan leveren.
 
Waar hebben wij jullie hulp bij nodig?
Van maandag 5 t/m zondag 27 september 2022 is het mogelijk om via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren op jouw favoriete club te stemmen.
Je ontvangt géén stemcode per e-mail of post. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop ‘Zelf regelen’.
Per lid krijg je 3 stemmen die je op 3 verschillende verenigingen mag uitbrengen.
We hopen natuurlijk dat jullie op ons willen stemmen. In 2019 was elke stem ongeveer €10 waard dus elke stem telt echt. Vraag daarom ook je buren/kennissen/vrienden/familie die bij de Rabobank bankieren om mee te doen!

Alleen leden mogen stemmen maar dat is geen probleem
Let op: Je bent niet automatisch lid als je een rekening bij de Rabobank hebt, dit moet je apart aanvragen en is gratis.
Je kunt lid worden van Rabobank Arnhem en Omstreken als je 12 jaar of ouder bent en een rekening hebt bij Rabobank Arnhem en Omstreken (gemeente Renkum valt hier ook onder).

Scouting voor Scouting
Scouting is erg leuk en belangrijk, maar dit geldt niet alleen voor Scouting OPV-Schoonoord. Daarom werken we samen met Scouting St. Bernulphus uit Oosterbeek. Maar ook de Emmagroep in Renkum doet mee.
We vragen jullie dan ook om zo aardig te zijn om ook op deze scoutinggroepen een stem uit te brengen, dan gebeurt dit andersom ook. Gezamenlijk als scoutinggroepen in de gemeente staan we dan nog sterker!

Nog even kort

  • meld je aan als lid bij de Rabobank als je dit nog niet bent;
  • stem van maandag 5 t/m zondag 27 september op onze groep;
  • wees aardig en stem zowel op ons als op de andere scoutinggroepen;
  • en doe met zoveel mogelijk mensen mee want elke stem telt.