Rabo ClubSupport

Op 28 september hebben we al onze leden een e-mail gestuurd met informatie over de  Rabo ClubSupport (voorheen de Rabo Clubkas Campagne).

Al een aantal jaren doen wij als vereniging mee aan deze aktie van de Rabobank, het leverde ons de volgende opbrengsten op:
– 2016:  € 929,26
– 2017:  geen inschrijving
– 2018:  € 433,71
– 2019:  € 505,21 
Ook dit jaar willen we graag weer een mooi bedrag ophalen!
 
Wat houdt deze actie in?
Rabobank Arnhem en Omstreken kiest ervoor om leden vanaf 12 jaar invloed te laten hebben op het toekennen van geld voor de verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Rabobank Arnhem en Omstreken hecht veel waarde aan lokale leefbaarheid en wil op deze manier daar haar bijdrage aan leveren.
 
Waar hebben wij jullie hulp bij nodig?
Van maandag 5 t/m vrijdag 25 oktober 2020 is het mogelijk om via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren op jouw favoriete club te stemmen.
Je ontvangt dit jaar van géén stemcode per e-mail of post. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop ‘Zelf regelen’.
Per lid krijg je 5 stemmen, van deze 5 mag je er maximaal 2 op dezelfde vereniging uitbrengen. We hopen natuurlijk dat jullie op ons willen stemmen. Vorig jaar was elke stem ongeveer €10 waard dus elke stem telt echt.
Vraag daarom ook je buren/kennissen/vrienden/familie die bij de Rabobank bankieren om mee te doen!

Alleen leden mogen stemmen maar dat is geen probleem
Let op: Je bent niet automatisch lid als je een rekening bij de Rabobank hebt, dit moet je apart aanvragen en is gratis.
Je kunt lid worden van Rabobank Arnhem en Omstreken als je 12 jaar of ouder bent en een rekening hebt bij Rabobank Arnhem en Omstreken (gemeente Renkum valt hier ook onder).

Scouting voor Scouting
Scouting is erg leuk en belangrijk, maar dit geldt niet alleen voor Scouting OPV-Schoonoord. Daarom werken we samen met Scouting St. Bernulphus.
We vragen jullie dan ook om zo aardig te zijn om ook op Scouting St. Bernulphus stemmen uit te brengen, dan gebeurt dit andersom ook. Gezamenlijk als Scouting Oosterbeek staan we dan nog sterker!

Nog even kort

  • meld je aan als lid bij de Rabobank als je dit nog niet bent;
  • stem van maandag 5 t/m vrijdag 25 oktober op onze vereniging;
  • wees aardig en stem zowel op Scouting OPV-Schoonoord als St. Bernulphus;
  • en doe met zoveel mogelijk mensen mee want elke stem telt.