Welkom bij Scouting OPV-Schoonoord

Het programma van de komende weken is, zoals elk jaar, nogal complex. Belangrijke aandachtspunten:

=========================================================================

Programma verkenners bekend

Het programma van de verkenners voor de komende maanden staat in de agenda. LET OP: het KWWH is 3, 4 en 5 JANUARI (dus niet december), de overige verkenners hebben 4 januari daarom nog geen opkomst.


Programma padvindsters bekend

Het programma van de padvindsters is bekend. Je vindt het in hun agenda. [De foto is uit 2018]


Welkom aspirantleiding!

Vanaf 14 september hebben we vijf nieuwe aspirant-leid(st)ers. Floor, Mark, Xander en Loek zijn overgevlogen van de rsa, Joris is terug van weggeweest.
Ze gaan steeds twee weken stagelopen bij de verschillende speltakken, in december komen ze definitief in een speltak. Welkom, en heel veel plezier! [en als jullie een andere foto van jezelf hebt… laat het weten!]


Zonder de minste angst naar de Havelihorde

Je denkt misschien dat bevers overvliegen eng vinden? Nou… dat viel reuze mee. Ze vlogen zonder de minste angst over de stormbaan! De Havelihorde gaat dit jaar weer een verslag bijhouden. Hun eerste bijdrage lees je hier.


Vliegen over de trappersbaan

Het overvliegen was weer zeer geslaagd. Deze keer “stormden” we over, via een mooie trappersbaan (waar de bevers net zo enthousiast overheen renden als de oudere leden!). Bedankt A-team, voor de organisatie!
(als je de foto’s bekijkt als diavoorstelling heb je een beter overzicht)


Programma Havelihorde bekend

De Havelihorde heeft de halfjaarlijkse “wedstrijd” (die natuurlijk helemaal geen “wedstrijd” is) gewonnen: hun programma t/m december staat in de agenda!


Older Entries »